Svet
4776 ogledov

Helikopter strmoglavil na obvoznico

Helikopter na madridski obvoznici Epa
Neverjetno, da niso posledice nesreče še veliko hujše.

Na obvoznico pri Madridu je danes iz še neznanega razloga strmoglavil helikopter. Oba potnika na krovu sta jo odnesla z le manjšimi poškodbami, ki jih je utrpel še voznik enega od avtomobilov na cesti.

Posnetki, ki so jih na spletnih omrežjih objavile reševalne službe in mimoidoči, prikazujejo razbitine rumenega helikopterja, ki ležijo na privzdignjenem delu avtoceste, blizu mostu. Vidna je tudi škoda na zadnjem delu avtomobila, ki ga je zadel helikopter.

Do nesreče, katere vzroke še preiskujejo, je sicer prišlo v bližini razstavišča IFEMA, kjer trenutno poteka sejem zračnih plovil. Zaenkrat še ni znano, če je bil helikopter kako povezan s tem dogodkom, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Prometna nesreča na avtocesti, prevrnjen tovornjak Slovenija To je razlog za kaos na štajerski avtocesti Avstrija vinjete Svet Drugačne cene avstrijskih vinjet: ene dražje, druge cenejše

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.