Svet
10199 ogledov

Huda nesreča, dva mrtva, avtocesta je zaprta

Nesreča pri Sv. Roku bralec 24sata
Zaletel se je v kamnito steno ob cesti.

Na hrvaški avtocesti A1 v smeri proti Dalmaciji se je med predoroma Sveti Rok in Ledenik danes zgodaj popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri sta po podatkih policije umrli dve osebi. Po doslej znanih podatkih je bilo v nesreči udeleženo eno vozilo. Cesta je v smeri Dalmacije zaprta.

Po poročanju hrvaških medijev se je voznik avtomobila, ki je peljal z veliko hitrostjo, okoli 200 metrov pred predorom Ledenik zaletel v kamnito steno ob cesti. Udarec je bil tako silovit, da sta iz avtomobila padla voznik in njegov sopotnik, ki sta umrla na kraju nesreče. Iz avtomobila je zletel tudi motor, ostanki avtomobila pa so se razsuli tudi po nasprotnem voznem pasu.

Zadrska policija je sporočila, da so na kraj nesreče takoj napotili vse službe prve pomoči in da je omenjeni del avtoceste v smeri Dalmacije zaprt, promet pa so preusmerili.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Idioti 10:24 28.februar 2024.

    Razbila sta se z enim 20 let starim Fiatom , ki ni bil za drugo, kot za na odpad , že pred nesrečo. Hvala bogu , da sta odšla , bomo vsaj drugi varnejši . Pleh na avtu je bil ...prikaži več tako gnil , da je motor sam ven padel , kot tudi odtrgani pasovi iz podna avta ! Naj rajši policija pogleda , kdo je dal avtu tehnični !