Svet
9047 ogledov

Insajder razkril črno stran kraljeve družine

Britanska kraljeva družina Reuters
Angleški pisec in novinar Aatish Taseer je tri leta prijateljeval s princeso iz Kenta in bil priča spletkam na angleškem dvoru.

Aatish Taseer je bil ob prelomu tisočletja v razmerju z Ello Windsor, hčerko princa in princese iz Kenta. Princ je bil prvi sorodnik kraljice. Poročil se je z nepopularno princeso, ki jo je britanski tisk poimenoval "Princesa Pushy", saj je bila povsod nezaželena.

kraljica elizabeta Magazin Zato sedaj kraljica potrebuje novo spodnje perilo

Novinar je dejal, da so bila tri leta z Elle v Kensingtonski palači nadrealistična: "Gola sva plavala v Buckinghamski palači, drogirala sva se v dvorcu Windsor, smejala sva se britanskemu tisku, ko so pisali o tem, da je princesa Pushy navdušena nad hčerkinim razmerjem z indijskim kraljem kondomov, pri čemer so merili na mojo funkcijo zdravstvenega svetovalca na univerzah. Nekdanje kraljeve glave iz vzhodnoevropskih držav so nam pripravljale jagenjčka in nam pripovedovale zgodbe o nacistih in komunistih. To je bil odličen način preživljanja 20-tih leta svojega življenja." 

Kraljica Elizabeta II Kraljica Magazin Kraljica Elizabet šokirala: Pri 91. letih je to naredila prvič

Taseer, ki se je z Elle spoznal v ZDA, je odrasel v času socializma v Indiji. Njegov oče je bil pakistanski poslovnež in politik, ki je zapustil mamo (po poklicu novinarko), ko je imel Taseer dve leti. Po končani fakulteti je začel delati kot novinar pri časopisu Time. V tistem času je preživel nekaj blaženih mesecev z Elle, nato pa ga je Time poslal v pisarno v London, kjer se je prvič znašel v orbiti Windsorja.

letizia Španci šokirani Magazin Španci šokirani: Tako nesramno se je kraljica Letizia obnašala do tašče

Ellin starši so živeli v petstobnem kraljevem apartmaju v palači Kensington, kjer je Ella odraščala. Spominja se, kako zastražena je bila palača: "Policisti z "walkie-talkiji" so bili prva obrambna linija. Meni so rekli, ti si ta indijski fant." Spominja se kletk, v katerih so imeli spravljene zajce za vzrejo, in pisarn, ki so spominjale na stare bolnice. V letih, ko je bil blizu kraljeve družine, je bil priča številnim sumljivim situacijam, škandalom. 

Aatish Taseer | Avtor: YouTube YouTube

Princesa Pushy naj bi v neki italijanski restavraciji v Greenwich Villageu temnopoltim gostom zabrusil, da se vrnejo v svoje kolonije. "Tega ne bi rekla nikoli. Sem zgodovinarka in vem, da je bila tudi Amerika kolonija. Ne naročam črne kave, ampak kavo brez mleka," se mi je kasneje izpovedala princesa je izdaj insajder, ki meni, da so vsi Britanci v sebi malo rasisti. "Kolonialna preteklost je naredila svoje," še dodaja.

kraljica elizabeta carica! Magazin Neprecenljivo: Kraljica ob tej besedi zavila z očmi
Komentarjev 1
  • igorgeus 08:26 30.april 2018.

    Niso rasisti, ampak se do vseh ostalih obnašajo, kot da so njihovi kolonizatorji. Pač večvrednostni kompleks. Razen do Amerike, tam nekam čudno klečeplazijo.