Svet
6055 ogledov

Iščejo 9-letno deklico

Maëlys de Araujo EPA
Kot da bi se ugreznila v tla. Policija s pomočjo psov, potapljači, domačini, vsi iščejo izginulo deklico.

Francija je na nogah. Vsi spremljajo masovno iskanje 9-letne deklice Maëlys de Araujo, ki je neznano kam izginila iz poroke v francoskih Alpah, natančneje v Le Pont-de-Beauvoisinu, severno od Grenobla.

Dekličini starši so izginotje opazili okrog treh zjutraj; poročno slavje se je končalo z razglasom DJ-ja, da je izginila deklica Maëlys.

Policija je takoj zaslišala 250 ljudi, za izginotje dekice sumijo 34-letnega moškega, ki je bil ravno tako gost na poroki. Policija ga je priprla, osumljen je ugrabitve in nezakonitega pridržanja mladoletnice. Pridržali so še eno osebo, a so jo po zaslišanju izpustili na prostost.

Kot navajajo francoski mediji, so v avtomobilu moškega našli dekličin DNK. Moški je avto dan po poroki opral, policiji je povedal, da zato, ker se je odločil za prodajo avtomobila.

Na poroko osumljenec ni bil povabljen, pozno ponoči se je pojavil kot prijatelj ženinovega očeta. Policiji je že znan, doslej je bil obsojen vandalizma in zlorabe drog.

internet Milano Svet Ugrabljeno manekenko prodajal za 300 tisoč evrov

Osumljenec kakršnokoli vpletenost v dekličino izginotje zavrača. Deklico medtem še vedno iščejo, na širšem območju francoskih Alp so razobešeni plakati z informacijami izginule deklice. Njeni starši še vedno upajo, da se je deklica igubila v gozdu in da jo bodo našli.

Maëlys de Araujo | Avtor: EPA EPA

Mekinje, ugrabitev otroka Slovenija Ugrabljen in mučen zaradi nekaj evrov

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.