Svet
19996 ogledov

Iskali so jo več mesecev, sledila je grozljivka

Novice: Med tuširanjem jo je ubila elektrika Hrvoje Jelavic/PIXSELL Policijski trak.
Mož pogrešane je ves čas zavajal policijo in svojce.

Hrvaško pretresa tragedija povezana z družinskim nasiljem. Pet mesecev po zginotju so našli truplo 46-letne ženske, ki je bilo zavito v odejo in odvrženo v septično jamo družinske hiše na območju Vukovarja.

Po prvih informacijah, ki jih navajajo hrvaški portali, je bila nesrečna ženska zabodena v predel srca in jeter, primer pa kriminalisti še preiskujejo. Policija za zločin sumi 50-letnega moža pokojne ženske,  s katerim je imela dva otroka.

Vsem je lagal

Pogrešano so nazadnje videli junija letos, pet dni zatem sta mama in sin policiji prijavila izginotje.

Mama je za Jutarnji list povedala, da se jim je zet očitno ves čas negotovosti smejal v obraz. Nekaj dni po prijavi izginotja je namreč poklical na policijo in povedal, da se mu je žena oglasila na telefon, da je z njo vse v redu in da se bo kmalu vrnila domov.

To je bilo dovolj, da je policija ni več intenzivno iskala. Tudi domače, otroke in starše žene, je tu in tam obveščal, da je bila videna na različnih krajih ter da se bo kmalu vrnila domov.

Ker je tudi po več mesecih vendarle še ni bilo domov, je policija preverila njegov telefon, zgodovino klicev in sporočil ter odkrila, da se mu pogrešana ženska ni javljala, kot je zagotavljal.

avstrijska policija Svet Nad nekdanjo ženo z doma narejeno bombo

Bilo jo je strah

Mama nesrečne 46-letnice je za Jutarnji list povedala še, da je hčerka že dlje časa prenašala družinsko nasilje. Njen mož je bil upokojen, prejemal je skromno pokojnino, kljub temu pa svoji ženi prepovedal, da bi si poiskala službo.

Večkrat jo je nadlegoval in zlorabljal, lani pa policiji prijavil, da ga je ona napadla z nožem in nameravala ubiti. Tistega večera je bil doma njun sin in policiji je povedal, da to, kar mamo obtožuje oče, ni res.

Žensko je sodišče kljub temu obsodilo in ji naložilo prepoved približevanja možu. Na koncu je v krogu družine njen mož vendarle priznal, da se je zlagal, in sicer zato, ker se mu je "tako zazdelo".

V kakšnih okoliščinah je umrla 46-letnica, za zdaj še ni znano. Pet mesecev je bilo njeno truplo v septični jami; odkrili so ga gasilci ob praznjenju slednje. Primer policija še preiskuje.

Hrvaška policija Urok? Svet Zabodla partnerja, razlog je bizaren

Hrvaška policija | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garsimella
    Garsimella 23:38 08.november 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com