Svet
9022 ogledov

Zabodla partnerja, razlog je bizaren

Hrvaška policija Hrvoje Jelavić/Pixsell
Na Hrvaškem odmeva zločin mlade ženske, ki se je spravila nad partnerja.

Tragedija se je zgodila že v sredo; 25-letna ženska je pri Solinu z nožem ubila 33-letnega partnerja. Na plano prihajajo vse bolj bizarne podrobnosti, ki naj bi pripeljale do zločina.

V sredo zvečer je najprej v stanovanju para prišlo do prepira, nato pa še do fizičnega obračuna. Mlada ženska je z nožem zabodla  partnerja, in sicer v levi predel prsnega koša, pišejo hrvaški portali.

Moški je kljub hudi poškodbi zmogel toliko moči, da je pobegnil na ulico, kjer ga je ženska dohitela in zabodla še enkrat. Kljub temu, da je bila nujna medicinska pomoč hitro na kraju dogajanja, je moški zaradi hudih poškodb v splitski bolnišnici umrl.

Njegova partnerka se je takoj po zločinu vrnila v stanovanje in se vanj zaklenila. Policisti so morali nasilno vstopiti; našli so jo vso okrvavljeno, krvavela je iz rane na desnem zapestju, piše Slobodna Dalmacija.

Ta še navaja, da se je ženska že vse od takrat, ko se je preselila k svojemu partnerju, v stanovanju počutila nelagodno. Verjela je, da jo je začarala babica partnerja, ki je živela v bližini.

25-letnica je slabo spala, mučile so jo nočne more, družina jo je odpeljala k duhovniku, da bi ji pomagal.

Policijska preiskava dogodka sicer še poteka.

Policistka v zapor Svet Brat umorjenega fanta morilki: Vas lahko objamem?

Hrvaška policija policijski trak | Avtor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Hrvoje Jelavic/PIXSELL

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • marsal 13:15 12.oktober 2019.

    temu se reče shizofrenija !

Sorodne novice