Svet
44446 ogledov

Italijanska mama v Egiptu umrlega fantka obupana prosi za pomoč

Sharm el Sheikh Profimedia
6-letni deček je umrl za posledicami zastrupitve, njegov oče se še bori za življenje. Mama je noseča, prosi za pomoč.

Kot smo že poročali, v priljubljenem egiptovskem letovišču Sharm el Sheikh je umrl 6-letni deček Andrea, ki se je pred tem zastrupil. Ali je prišlo do zastrupitve s hrano ali bazensko vodo v sklopu hotela, še ni znano. Njegov oče, 46-letni Antonio Mirabile, je še vedno v bolnišnici, kamor je bil ravno tako sprejet po zastrupitvi, začele so mu odpovedovati ledvice.

Dečkova mama, Rozalija Manosperti, ki je noseča, je razvila le blage simptome. V Italijo je naslovila obupan apel, da ji čim prej pomagajo domov. Objavila je audio posnetek, v katerem se predstavi in pove, da je od sobote v bolnišnici skupaj s svojim soprogom. V isti bolnišnici je izgubila sina. 

"Prosim pristojne institucije, da nam z izrednim letom čim prej pomagajo domov v Italijo," prosi obupana nosečnica in pojasni, da moževo zdravstveno stanje ne dovoljuje, da bi potoval z redno linijo, poročajo italijanski mediji.

Pred tem je italijanskim medijem njen brat Roberto Manosperti povedal, da bi radi najeli zasebno letalo, a je to nemogoče, saj za to potrebujejo zdrastvene izvide, ki pa da jim jih v bolnišnici ne izdajo.

Medtem so v Egiptu že opravili obdukcijo trupla 6-letnega dečka. Rezultati še niso znani.

Šarm el Šejk, Sharm el Sheikh, Egipt Svet Svet Še ena grozljiva smrt turista v Egiptu. Umrl 6-letni deček.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • rd2dmk2 09:31 08.julij 2022.

    navali narode počitnice v Egiptu. samo še danes posebna ponudba. sem slišal da je nekoč ena cela sindikalna ekspedicija tam doli preživela dopust na WC-jih. pa še kačje sline ne smeš tja vzet za razkužitev. bomo šli kar v bližni ...prikaži več bajer potem pa na žaru spekli čevape iz naših slavnih diskontov ki so preiskušeno dvakrat odtajani in zmrznjeni, tako da vsi bacili, bakterije in podobna šara sigurno pocrkana .

  • oneh 06:56 08.julij 2022.

    Malo je čudno, da bi se s hotelsko hrano ali bazensko vodo zastrupili le trije ljudje. Če pa so jedli kaj na ulici je pa stvar bolj smiselna. Vsekakor jim želim čim hitrejši in srečen zaključek trenutne agonije.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:43 07.julij 2022.

    Grozno! Valda jim bo italijanska vlada pomagala.