Svet
199 ogledov

Izvohali nov arhivski posnetek Melanie Trump

Melanija Knavs Žurnal24 main
Melanija si je želela priti v Belo hišo še preden je spoznala Donalda Trumpa. Ne verjamete? Poglejte si spodnji posnetek.

Leta 1993 je Melanija, takrat še s priimkom Knavs, posnela oglas za slovensko tekstilno podjetje. Ameriški mediji ne razkrivajo katero, po vsej verjetnosti gre za Muro. Knavsova v oglasu igra predsednico Združenih držav Amerike.

Takrat 23-letno manekenko je režiser oglasa Andrej Košak posnel, kako izstopi iz letala, pozdravijo jo oboževalci, v konvoju s policijo jo prevaža predsedniški avto, v njem si napudra nos, nakar jo kamere ujamejo med podpisovanjem dokumentov.

23 let po tem se Melanii Trump res nasmiha možnost, da se vseli Belo hišo.

New York Times je o oglasu pisal že poleti, zdaj so novinarji medijske hiše Univision izvrtali tudi posnetek.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:31 08.november 2016.

    Če zmaga Trump bo imela Slovenija za mišjo dlako prednost pred Hrvaško pri mejnih vprašanjih, če zmaga Clintonova bo imela pa Hrvaška isto prednost pred nami kot dosedaj pri vplivu ZDA. In ni zanemarljiva. Neka demokratka ki je bila ...prikaži več blizu Obami je blizu tud Clintonovi in je hrvaških korenin. In že sedaj je lobirala za Hrvaško po malem. Za Slovenijo je boljš če zmaga Trump.Za svet je boljš če zmaga Trump ker ne bo šel izzivat Rusije ( najverjetneje ) ; za Američane je pa boljš če zmaga Clintonova ker se s tem ne daje legitimnost vsesplošnemu strašenju. Je pa na drugi strani Trump spet mal boljš ker bo mal zbil jedro wallstreeta; ki je čisto samo na dobičke naravnano. Sploh pa Melania zgleda bolj dobr človk k ne tak da po volitvah lahk mal na pozitivn način vpliva nanga da kej dobrga nardi.Clintonova je pač predstavnica starih elit. Čeprav sta mi oba kandidata bedna mislm da je od slabe izbire tle boljši Trump.

  • matermila 05:49 08.november 2016.

    Pupa sploh ne ve kje Piranski zaliv je.

  • Štefan Sobočan 20:10 05.november 2016.

    Želim si, da Trumpf NE zmaga, po drugi strani pa si želim, da Melanija ZMAGA in postane prva dama USA. Nemogoče je - mogoče.Če ne ta hip, pa morda kdaj pozneje.