Svet
29080 ogledov

Janša se odpravlja na pot, to soboto bo nazdravljal s Trumpom

Janez Janša Urška Bačovnik Janša Epa
Številna znana imena na dogodku v New Yorku.

Klub mladih republikancev v New Yorku to soboto, 10. decembra, organizira 110. letno gala prireditev, ki se je bo udeležila ameriška in evropska desničarska elita. Za "navadne smrtnike", ki niso člani kluba ali posebej povabljeni gostje, vstopnica za dogodek stane med 525 in 849 dolarji.

Glavni gosti so med drugimi Donald Trump mlajši, članica predstavniškega doma ZDA Marjorie Taylor Greene, nekdanji newyorški župan Rudy Giuliani, nekdanji glavni strateg Bele hiše in višji svetovalec predsednika Steve Bannon, nekdanji Trumpov svetovalec Steve Cortes ... Med gosti iz Evrope pa se bodo prireditve poleg nekdanjega premierja Janeza Janše udeležili med drugimi še evroposlanca Harald Vilimsky (FPÖ) in Nicolaus Fest (AfD) ter Gerald Grosz, nekdanji avstrijski poslanec.

Dogajanje se bo začelo že jutri, ko bodo organizatorji pripravili sprejem gostov, v soboto pa na t. i. "black tie" dogodku obljubljajo odprt bar, številne prigrizke in večerjo, medtem ko bodo poslušali "odmevne govornike", ki bodo razpravljali o priložnostih za napredek. 

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 33
  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 22:37 08.december 2022.

    Mogoče bomo Slovenci imeli srečo in bo letalo strmoglavilo v Atlantik, Janšo in njegovo babo bodo pa morski psi pohrustali. Dober tek, hehehe.

  • Brnica 21:45 08.december 2022.

    Janša gre Trumpu, ali je prvoaprilska šala.

  • Kmodri 20:06 08.december 2022.

    Naj kar tam ostane in dela zdrahe!