Svet
12 ogledov

Jared Leto: Če ste tukaj, poskrbite zase

pukkelpop
1/11
Reuters
"Podrti so odri – še vedno dežuje in grmi; če ste tukaj, prosim, poskrbite zase," je na Twitterju poročal Jared Leto iz skupine 30 Seconds To Mars.

"Podrti so odri – še vedno dežuje in grmi; če ste tukaj, prosim, poskrbite zase," je na Twitterju zapisal Jared Leto, frontman skupine 30 Seconds To Mars, ki bi morala včeraj nastopiti na festivalu Pukkelpop v Belgiji, a so dogodek prekinili, ker se je zaradi močnega vetra zrušil oder. "Za zdaj smo prekinili vse nastope, dokler ne razjasnimo, kaj točno se je zgodilo," je pojasnil organizator Chokri Mahassine.

"Posodobitev Pukkelpopa: dva mrtva in 40 v bolnišnici. Naše misli in molitve so z vami," je nekaj kasneje spet zapisal Leto. Doslej so sicer potrdili štiri mrtve in 71 poškodovanih v zrušenju odra.

Na znan festival se je prišlo zabavat okoli 60 tisoč ljudi, nastopiti bi morali tudi Eminem, Foo Fighters in The Offspring. Podobna nesreča se je v nedeljo zgodila v Indianapolisu v ZDA, kjer je umrlo pet udeležencev festivala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.