Svet
4 ogledov

Jezikavega mulca vrgel z vlaka

Britanski potnik je postal pravi internetni heroj, ker je na vlaku, ki vozi na liniji Edinburg–Perth, jezikavega najstnika, ki ni želel plačati vozovnice, dobesedno vrgel z vlaka.

Videoposnetek, ki si ga lahko ogledate zgoraj, si je ogledalo že več kot 200 tisoč uporabnikov. Incident se je zgodil na vlaku ScotRail v petek zvečer, ko je sprevodnik od najstnika zahteval, naj mu pokaže vozovnico. Ker je ni imel, je od njega zahteval, da naj jo kupi. Najstnik se je začel upirati in sprevodnik je strojevodji naročil, naj ustavi vlak in ne spelje, dokler najstnik ne bo plačal vozovnice.

"Tukaj bomo sedeli vso noč. Zakaj lahko drugi plačajo, ti pa ne?" je sprevodnik spraševal najstnika, ki je jezikal nazaj. Medtem pa je enemu izmed potnikov prekipelo. Približal se je sprevodniku, ga vprašal, ali ima težave, za bundo zagrabil najstnika in ga vrgel z vlaka, poroča Daily Telegraph.

Najstnik se je pri tem močno upiral in večkrat želel vstopiti na vlak, a mu potnik in sprevodnik tega nista dovolila.

Komentarjev 29
  • Stolp 11:23 14.december 2011.

    t.j žepnine ne bi dobival dokler ne bi povrnil vseh stroškov.

  • Stolp 11:22 14.december 2011.

    Glej: Mojega otroka nima nihče pravice tepsti, metati ven, kričati na njega ali ga kakorkoli maltretirati. Izjema je obramba, če bi mu moj otrok fizično kaj hotel.Če pa bi sprevodnik postopal po pravilih, da bi mu naložil kazen ...prikaži več in/ali poklical policijo, bi se z njim usedel mu povedal da to kar je naredil ni prav, naj tega ne dela več, morebitno kazen in vse povezane stroške z incidentom pa bi plačal iz svoje žepnine.

  • Niko_K_ 23:43 13.december 2011.

    @Stolp..torej ti navajaš svoje otroke, da se vozijo, ne da bi plačali?