Svet
3048 ogledov

Kacin: "Hrvaška zapira klube." Hrvati o tem očitno ne vedo nič.

Jelko Kacin STA/Nebojša Tejić
Hrvati za odločitv o zapiranju klubov še ne vedo nič. Komunikacijski spodrslaj?

Na današnji tiskovni konferenci je med drugim vladni govorec Jelko Kacin povedal, da sta pristojna inštituta za javno zdravje sosednjih držav v povezavi, da sta govorila tudi premierja Slovenije in Hrvaške in da se je naša južna soseda odločila, da bo sledila dobrim praksam Slovenije ter med drugim zaprla nočne klube in diskoteke. 

V hrvaških medijih o tem ne sinoči ne danes dopoldne niso poročali nič. Portal Index.hr je nato ob 12.10 objavil članek z nalovom Slovenci trdijo: Hrvaška uaja nove ukrepe - zapira klube, omejuje zbiranja ...

V članku omenjeni portal objavlja tudi Kacinovo objavo na Twitterju, češ da je Hrvaška pristala na zapiranje nočnih klubov in diskotek in odpovedati večja zborovanja. 

Index.hr | Avtor: Index.hr Index.hr

Portal navaja še, da Hrvaška t eodločitve še ni uradno sporočila, a dodaja, da bi se to utegnilo zgoditi na tiskovni konferenci ob 14. uri. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 7
  • AnGus 10:02 01.julij 2020.

    ZAPRITE HRVAŠKO MEJO! Sedaj ni čas za navidezno solidarnost, se nam bo vrnilo kot bumerang! 😡

  • MihaPu 23:18 30.junij 2020.

    Prosim, da že nehate s to korono srat, ne obstaja, je ni, pustite ljudi uživati poletni dopust. Zbrali ste dovolj informacij, statističnih podatkov, analizirate jih lahko še nadaljnjih 50 let, prosim, da se nobeden od svetovnih kretenoidov na pozicijah več ...prikaži več ne spomni takšnega socialnega eksperimenta v prihodnje, ker bi mu jajca odrezal najraje. Testira naj na svoji mami. Hvala.

  • andrej084 14:52 30.junij 2020.

    vse, kar je v preteklosti vlada naredila dobrega, bo podrla s cincanjem okoli zaprtja meje s Hrvaško. Škoda. Pa toliko so si privoščili Šarca, da ni pravočasno zaprl mejo z Italijo. Vlada ima slabe svetovalce, ki ne vidijo 5m pred ...prikaži večd sabo ob jasnem dnevu. Vem pa, da so Hrvati ob prvem valu zaprli mejo s Slovenijo, kolona tovornjakov se je nabrala še 10km v notranjost.