Svet
17626 ogledov

Kaj se dogaja s Trumpovo roko?

Soočenje Trump in Biden Epa
Posnetki, ki odpirajo številna vprašanja.

Prvo soočenje ameriških predsedniških kandidatov je minilo v znamenju aktualnega predsednika Donalda Trumpa, ki je nenehno skakal v besedo protikandidatu Josephu Bidnu. Ta ni ostal dolžan, med drugim je Trumpa nekajkrat označil za lažnivca, klovna, ki mu ni za verjeti. 

Biden je proti koncu soočenja Wallaca celo prosil, naj ponovi vprašanje, ker ga je zaradi hrupa, ki ga povzroča nasprotnik, pozabil in Wallace je z nasmehom priznal, da je tudi sam pozabil, kaj je že vprašal.

Pozornost ameriških medijev je med drugim požela tudi podrobnost, do katere je prišlo po soočenju, ko sta predsedniška kandidata pozirala s svojima soprogama. 

Trump je Melanio prijel za roko, nato pa se je zgodilo nekaj čudnega. Njegova desna roka je začela trzati, kot da nima nobene kontrole. 

O Trumpovih težavah z roko se je že večkrat pisalo. Junija med svojim govorom na akademiji West Point ni mogel normalno vzdigniti kozarca vode, uporabiti je moral obe roki. 

V javnosti se mu je ečkrat to zgodilo že leta 2017. 

Po soočenju analitiki sicer ocenjujejo, da nihče od kandidatov ni povedal nič novega, nič takšnega, kar ne bi bilo že znano. Ob tem, poroča STA, objokujejo novo dno ameriške demokracije. Sprašujejo se celo, ali je sploh pametno imeti še dve podobni predsedniški televizijski soočenji.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • blayo 14:07 01.oktober 2020.

    Roka je še najmanši problem... o tem bi znal Stephen Hawking kaj povedat, celo brez uporabe svojih glasilk.

  • sam1 07:51 01.oktober 2020.

    Če bi bila pri Dumpu problem le roka......