Svet
20556 ogledov

Kako je preživel to, se sprašujejo vsi

Nemška avtocesta EPA
Nesreča na avtocesti. Kako je 36-letnik preživel, ostaja velika neznanka.

Včeraj je na nemški avtocesti pri Osnabrücku prišlo do nenavadne prometne nesreče, ki danes odmeva malodane po vsej državi. Namreč iz avtomobila, ki je vozil okrog sto kilometrov na uro, je padel 36-letni moški in - preživel. 

Pri padcu je sicer dobil težje poškodbe glave, vendar njegovo življenje ni v nevarnosti, je povedal tiskovni predstavnik tamkajšnje policije, ki je dodal, da je bil 36-letnik ob nesreči "mrtvo pijan". Z njim v avtomobilu so bile še štiri osebe, s katerimi se je iz Poljske namenil na Nizozemsko. 

Nemški mediji poročajo še, da so bili policisti, ki so obravnavali nesrečo, v šoku, ko so preiskovali okoliščine nesreče češ da je šlo za "scenarij iz grozljivke". 

Vprašanje, zakaj je moški padel ven iz avtomobila, še vedno ni pojasnjeno, je pa alkotest pokazal, da je imel 2,7 promila alkohola v krvi. 

Medtem se pri nas promtna varnost slabša. Kot smo že poročali, je bil prejšnji teden eden najbolj krvavih tednov pri nas v zadnjem času. V preteklem tednu so se na slovenskih cestah zgodile štiri smrtne prometne nesreče, v katerih so umrle štiri osebe. Tri med njimi so sodile v kategorijo ranljivih udeležencev. Več informacij glede tega preberite na tej povezavi.

Prometna nesreča sveče Hude nesreče Avto Eden najbolj krvavih tednov pri nas v zadnjem času

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • la 20:44 08.marec 2021.

    če si pijan je vse možno,sam sem priletel med skale in nič mi ni bilo,sam naprej žur