Svet
4591 ogledov

Kolinda spet žanje simpatije

Kolinda Grabar-Kitarović Epa
Za tovrstni korak se je odločila prvič v življenju. Pravi, da je šlo za ljubezen na prvi pogled.

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je včeraj med delovnim obiskom v Virovitiško-podravski županiji obiskala tudi zavetišče za živali v Virovitici. Med številnimi psi je njeno pozornost vzbudila šestmesečna mešanka Kika, ki bo postala "prva psička Pantovčaka", poročajo hrvaški mediji.

Predsednica je povedala, da bo mešanko med labradorcem in terierjem vzela na Pantovčak in da ji ne bo spremenila imena, je na svoji spletni strani poročal Jutarnji list.

"Imela boš veliko prostora za tek. Prav lepo ti bo, mala," je dejala Grabar-Kitarovićeva psički. Meni, da bo Kika velika osvežitev med velikimi psi, ki stražijo predsedniški urad.

Fotografijo raznežene Grabar-Kitarovićeve s Kiko v naročju so objavili tudi na strani hrvaške predsednice na Facebooku.

Iz urada predsednice so sporočili, da posvojitev ni bila načrtovana. "To je bila ljubezen na prvi pogled z obeh strani. Takoj ko je predsednica pobožala Kiko, se je psička pomirila in nista se več ločili," so povedali.

Iz zavetišča za živali v Virovitici so sporočili, da so Kiko cepili in čipirali, v naslednjih dneh pa jo bodo tudi sterilizirali. Ko si bo po operaciji opomogla, bodo Kiko preselili na Pantovčak, so zapisali na spleti strani informativnega centra Virovitica.

Kolinda Grabar-Kitarović Magazin To je cena obleke, s katero je Kolinda zasenčila Melanio Kolinda Grabar-Kitarović na podelitvi pokala, svetovno prvenstvo v nogometu Rusija 2018 Twitter Šport Predsednica miss mokrih majic

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • kapibara 08:04 15.oktober 2018.

    Bravo Kolinda, ne pa naš osladni zasanjani, jamrajoči, otožni, pr(ed)iskledenik, na marmorantih stopnicah..

  • hana78 15:52 13.oktober 2018.

    Vse za vsecnost! Putinov recept.