Svet
11 ogledov

Kosorjeva dosegla umik zadnjice

Trisekundni kader zadnjice je bil po mnenju Kosorjeve preveč. Žurnal24 main
Kader zadnjice bo izrezan iz turističnega oglasa za Hrvaško. Minister za turizem in direktor turistične skupnosti sta klonila pod kritikami premierke Kosorjeve.

 

"Sprejemamo njeno mnenje, da oglaševalska stroka morda ni dovolj občutljiva, ko gre za takšne teme," se je opravičil direktor oglaševalske agencije BBDO Zagreb Luka Duboković, ki je avtor oglasa.

Premierko Jadranko Kosor in organizacije za pravice žensk je močno razburil turistični oglas za Hrvaško, ki med drugim za tri sekunde pokaže žensko zadnjico, zraven pa se izpiše : "Ne sonči predolgo."

Kosorjeva je oglas označila za seksističen in priporočila, naj se ga ne predvaja. Minister za turizem Damir Bajs in direktor hrvaške turistične skupnosti Niko Bulić sta danes sporočila, da bo trisekundni kader zadnjice izrezan, ker je poniževalen do žensk.

Zadnjica pripada študentki prava
Za oglas je svojo zadnjico posodila nekdanja miss Universe Hrvaške in študentka prava Jelena Gliščić. Pravi, da se s Kosorjevo ne strinja in da v oglasu ne vidi nič spornega.

O umiku zadnjice sicer danes poročajo vsi hrvaški mediji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.