Svet
7028 ogledov

Kot po čudežu rešili življenje nerojenemu otroku

dojenček Profimedias
Zdravniki v Londonu so rešili življenje otroku, katerega noseča mati je bila ustreljena s samostrelom.

Kot poroča BBC je do primera prišlo v vzhodnem delu Londona, kjer je 50-letni Ramanodge Unmathallegadoo s samostrelom zadel svojo nekdanjo ženo Sano Muhammad, ki je otroka pričakovala s svojim novim možem.

Nekdanji partner jo je s samostrelom ustrelil v trebuh okrog 7.40 po lokalnem času; prepeljali so jo v bolnišnico, kjer so zdravniki bili bitko s časom; opravili so carski rez, rešili otroka, žal pa ne tudi nje. Ob 11. uri so potrdili njeno smrt. Dojenčkovo stanje je stabilno, rodil se je zdrav.

Sana je bila v osmem mesecu nosečnosti, strel iz samostrela je za nekaj centimetrov zgrešil otroka v njenem trebuhu.

Kot je za Evening Standard povedal mož žrtve  Imtiaz Muhammad se je morilec skril v grmovlje ob njihovi družinski hiši, nato pa ustrelil svojo nekdanjo ženo in to pred očmi njenih petih otrok in zdajšnjega moža.

"Ne morem prenehati razmišljati o tem, da jo je morda ubila krogla, ki je bila namenjena meni. Morda je želel ubiti mene. Vsi otroci so bili tam, bilo je grozno," je povedal skrušeni moški.

"Bila je čudovita mama in soproga. SKupaj sva bila sedem let. Moje srce je zlomljeno, bila sva nerazdružna."

mamice6 Kaj dogaja Delavnica o gibanju po porodu dojenček porodnišnica Svet Pri 42 letih rodila svojega 20. otroka

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.