Svet
11316 ogledov

Lastnica stanovanja vrgla medicinsko sestro na cesto, ker se je bala okužbe

medicinska sestra Profimedia
Po celodnevni službi je ostala brez strehe nad glavo.

Medicinska sestra Gigi, v pogovoru za Toronto Star ni razkrila svojega celotnega imena, je po celodnevni službi v bolnišnici, kjer se borijo s koronavirusom, pozno zvečer prišla v svojo najemniško sobico. Petinštirideset minut kasneje je na njena vrata potrkala policija in ji dejala, da mora zapustiti svoje prebivališče.

"Policistom sem povedala, da sem medicinska sestra in da sem prišla pravkar domov," je dejala Gigi, ki je svojo izmeno v bolnišnici začela ob 7.45 zjutraj. "Dejali so, da jim je vseeno in da lastnica zahteva njen odhod in da moram takoj oditi," je še dodala. V Kanadi so v času epidemije sicer sprejeli zakon, da stanodajalci ne smejo svojih podnajemnikov metati na cesto, a to ne velja za tiste, ki imajo le sobe v poslopjih, kjer živijo tudi lastniki ter si z njimi delijo tudi kopalnice in druge prostore. 

"To niso normalni časi. Tudi, če nekje živiš začasno, mora človek vedeti, da lahko pride domov in se ne bo sredi pandemije znašel na cesti," je za Toronto Star še dejala medicinska sestra. Ta je sobico, ki je bila blizu njene službe, plačevala 550 dolarjev na mesec. Lastnica je bila v zadnjem času zaskrbljena, da bo Gigi iz bolnišnice prinesla okužbo.

Ko je slednja izgubila živce, je sledil hud spor: "Dejala sem ji, da sebični ljudje umrejo prvi. Rekla sem ji, da če bom dobila koronavirus, da ga bom delila z njo. Vem, da je bilo to narobe in da tega ne bi smela reči. Vendar sem bila popolnoma frustrirana in pod stresom zaradi te ženske."

Lastnica se je zaradi groženj obrnila na policijo. Pri Staru so se za pojasnila obrnili tudi na lastnico sobe, ki je dejala, "da ni imela nobene drugačne izbire, saj je Gigi vseskozi ogrožala zdravje, varnost in dobro počutje vseh v hiši."

Komentarjev 2
  • Avatar Parkmerella
    Parkmerella 01:14 07.april 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • mulc1 20:56 06.april 2020.

    preklet gnoj od babure