Svet
8798 ogledov

Lastnik apartmaja napadel turista

Hrvaška plaža
Prisvojil naj bi si del plaže in na njem gostil tudi nudiste.

Hrvaški poral 24sata poroča o incidentu, do katerega je prišlo na plaži Pudarica na Rabu. Lastnik bližnjih apartmajev naj bi že večkrat nadlegoval tamkajšnje turiste, pri zadnjem incidentu, o katerem poroča omenjeni portal, se je prijel za spolovilo, kričal in žalil. 

Domačin naj bi si dobesedno prisvojil del plaže in na njem gostil svoje goste, tudi nudiste, ostale pa podil s tega območja. Kupil si je tudi megafon, s pomočjo katerga kriči na ljudi, ki se približajo;  danes naj bi enega izmed turistov napadel z lopato. Pravi, da hodijo gledat njegove goste, nudiste. 

Bralka portala 24sata je dogodek dokumentirala z mobilnim telefonom, povedala je, da je te napade spremljala že lansko leto. Izpostavila je, da plaža ni označena kot nudistična in da gre za veliko plažo, ki jo vsak dan obišče veliko število ljudi. 

Omenjeni lastnik apartmajev se za to ne zmeni, kriči, da gre za zasebni del plaže, med drugim je tudi v morju postavil mreže, da bi nepovabljenim onemogočile plavanje na "njegov" del. Dodala je še, da se ji zdi, da je bil napadeni turist tujec, da se je kopal in da niti ni vedel, kaj se v resnici dogaja. 

Portal 24sata se je glede dogodka obrnil tudi na policijo, njihovega odgovora še niso prejeli.

[VIDEO] Čovjek si je na Rabu prisvojio dio plaže i mora i obračunava se s turistima koji dođu na kupanje!

Posted by 24sata on Monday, July 20, 2020
Murter Covid-19 Svet Nedeljski prizori z Murterja: Kot da koronavirusa sploh ni Hrvaška obala Svet Podatki o novih okužbah s Hrvaške veliko presenečenje

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2