Svet
15 ogledov

Lastnik izgubljenega psa ponuja svojega Porscheja

Oglas za psa 24sata
V Zagrebu mrzlično iščejo psa Čika, ki je izginil med velikonočnimi prazniki. Obupani lastnik za nagrado ponuja drago vozilo.

Na območju zagrebške Peščenice je med nedavnimi prazniki izginil križanec ameriškega stafordskega terierja. Njegov lastnik Antonio Jurčević je objavil številne oglase za svojim izgubljenim ljubljenčkom, vendar akcija ni obrodila sadov in to kljub temu, da kot nagrado za svojega psa Čika ponuja avto Porsche 924 2.0.

Lastnik se je s prošnjo za objavo obrnil tudi na redakcijo portala 24sata, kjer je še enkrat poudaril, kakšna je nagrada za njegovega psa. “V želji, da bi se nam čim prej vrnil naš Čiko in da zgodba dobi srečen konec, smo pripravljeni najditelju podarit omenjeni avto,” je poudaril lastnik.

Malodane ves Zagreb je zdaj v iskanju psa rjavkaste barve z belim trebuščkom, ki je prepoznaven po spuščenem desnem uhlju in nepravilno zaraslem repu. 

Komentarjev 1
  • marabunta 11:16 11.april 2015.

    zdaj pa vsi v gonjo za avtomobilom in ne za psom, ker če ne bi bila nagrada avto, se nihče ne bi niti zganil, da psa najdejo.... žalost, kakšne pokvarjene duše