Svet
591 ogledov

Lizal školjko in zbolel, lizal izdelke in bil aretiran

koronavirus idiot twitter
V teh časih je še nekoliko težje za tiste, ki niso ravno bistri.

Po izbruhu novega koronavirusa se je na socialnih omrežjih pojavil tudi izziv 'coronavirus challenge', nekateri posamezniki pa so hiteli s svetom deliti svojo stopnjo inteligence z lizanjem površin v javnosti. To se je določenemu številu med njimi tudi maščevalo.

Mladenič, ki se je tako posnel med lizanjem WC školjke, je namreč že sporočil, da se nahaja v bolnišnici zaradi okužne z virusom COVID-19. Simpatij ni ravno požel. "Morda se spominjate idiota, tudi ta prihaja iz ZDA, ki je kot del koronavirus izziva odšel na javno stranišče in iztegnil jezik ter z njim potegnil po školjki. Mislim, da se to imenuje karma. Zbolel je za koronavirusom," je dejal znani televizijec Piers Morgan.

Za povrh vsega so mladeniču ukinili twitter račun.

Če je omenjeni brihtnež končal v bolnišnici, pa si bo vsaj nekaj časa od znotraj drugačno ustanovo ogledovala oseba iz zvezne države Missouri. Prebivalec mesta Warrenton se je namreč posnel ob lizanju izdelkov v trgovini, ob tem pa je pripisal: "Kdo se boji koronavirusa?"

Zabava Neverjetno! Svet Ljudje umirajo, oni žurajo

Šestindvajsetletni Cody Pfister je bil hitro obtožen za teroristično grožnjo. Policijo v Warrentonu so po dejanju kontaktirali tudi ljudje iz Velike Britanije, Irske in Nizozemske. "Zelo resno smo vzeli te pritožbe, radi bi se zahvalili vsem, ki so nas opozorili na ta video," so v izjavi za javnost zapisali pri policiji.

Pfister je že poslan v ječo in nima možnosti plačila varščine. Že prej je bil obsojen zaradi vloma, tatvine z orožjem, posedovanja drog in vožnje pod vplivom substanc.

Komentarjev 1
  • rganindi 14:04 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks