Svet
7184 ogledov

Mama osmih otrok poskrbela za zgražanje

Marie, Oktomama Facebook
Ženska čaka na operacijo, s svojim početjem je razburila na tisoče ljudi.

36-letna Marie Buchan je v Veliki Britaniji poznana kot Oktomama, mama osmih otrok. Glede na to, da je mama samohranilka, ji država pomaga pri vzgoji otrok; letno s strani države prejme dobrih 33 tisoč evrov.

Nič spornega, če ne bi v javnost pricurljala informacija, da v kratkem potuje v Istanbul, kjer jo bodo lepotno operirali, povečati si bo dala svoje oprsje. Poseg s potjo vred jo bo stal nekaj manj kot tri tisoč evrov.

Davkoplačevalci v Veliki Britaniji menijo, da si bo tako imenovana Oktomama lepotno operacijo privoščila na njihove stroške, piše The Sun.

Marie po drugi strani trdi, da je denar za operacijo zaslužila z avtomehaničnim delom, ki ga opravlja 16 ur tedensko. To je zanjo sicer prvo delo v življenju.

"Vem, da me bodo mnogi kritizirali, vendar to počnem zaradi sebe in zaradi svoje samozavesti," odgovarja mama osmih otrok. "Ne pijem in ne kadim. Ne hodim ven, za operacijo sem denar hranila dve leti in pol. Za poseg mi ne bo plačala socialna služba. Glede na to, da na operacijo potujem v tujino, sem si s tem predvidene stroške skoraj prepolovila."

Ne glede na njeno pojasnilo se javnost zaradi njene odločitve zgraža, redki so, ki ji stopijo v bran.

Prsni vsadek Tragedija Zdravje Zaradi prsnega vsadka dobila salmonelo Lisa Appleton Magazin Za to preobrazbo je odštela 24 tisočakov

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Pepe007 07:18 04.december 2018.

    Če se davkoplačevalci ne bi brigali samo za drobiž ...