Svet
3805 ogledov

Mama treh otrok dlje časa zlorabljala najstnika

Zloraba Shutterstock
Sodba v Angliji je povzročila veliko ogorčenje.

Nicole Lines iz britanskega Kenta je bila obtožena spolne zlorabe, posedovanja otroške pornografije ter posedovanja in distribucije mamil.

Mati treh otrok je 15-letnega fanta ves čas vabila k sebi domov. Najstniku je 28-letnica dala alkohol in konopljo ter nato z njim vsaj dvakrat seksala, poroča oe24. Sprva je najstnik menil, da je zaljubljen vanjo, kasneje pa je sprevidel, da ga je Nicole izkoriščala.

Zgražanje ob kazni

Britanka je pred sodnikom priznala krivdo. Dejala je, da se je počutila osamljeno in žalostno, zaradi česar si je želela bližine najstnika. Sodnik je bil prizanesljiv in obsodil Nicole Lines na dve leti pogojne kazni, prav tako ni potrebovala v zapor.

Sodnik je dejal Nicole, da je iz njunih sporočil razvidno, da sta s fantom menila, da sta v ljubečem odnosu. Poleg tega je njegova mati tudi odobravala razmerje.

Čeprav je bil deček sprva zadovoljen, se je kasneje počutil izkoriščenega in je zaradi nepremišljenega razmerja utrpel veliko stresa in razburjenost. "Krivi tebe in prav je tako, saj si bila ti odrasla oseba," je še povedal sodnik.

Sodišče je dejalo, da so bila ta spolna dejanja osamljena, prav tako njene afere z mladoletnikom niso povezali s pedofilskimi nagnjenji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.