Svet
4615 ogledov

Mama v varni hiši nad hčerkici

Italijanska policija A. Š.
Tragedijam, ko se starši spravijo nad nebogljene otroke kar ni videti konca ...

Pri naših zahodnih sosedih odmeva tragedija, ki se je tokrat zgodila v varni hiši v Veroni. Po poročanju Italijanske tiskovne agencije je mati hladnokrvno ubila svoji hčerkici stari enajst let in tri leta. Mati je trenutno pogrešana.

Po nasilnem očetu še nasilna mati

Trupelci deklet je v torek zjutraj našla ena od uporabnic v varni hiši »Mamma Bambino«, kjer so bile vse tri nastanjene zaradi nasilnega očeta. Tragedijo zdaj preiskuje mobilna enota policijskega štaba v Veroni.

Punčki sta bili zaradi nasilnega očeta, ki naj bi imel težave z drogami, z odločbo sodišča preseljeni v varno hišo že januarja 2021. Družinica je imela sicer v Veroni tudi druge sorodnike. Preiskovalna tožilka Maria Federica Ormanni je medtem odredila izvedbo obdukcije dveh žrtev, da bi ugotovili točen vzrok smrti, še poroča Ansa.

avto na strehi nesreča Stranice Slovenija Gasilci iz avta, ki je pristal v potoku, rešili mamo in otroka požar BiH Tragedija Svet Ogenj zajel hišo: Poskušali rešiti otroke, a neuspešno Reševalno vozilo Tragično Svet 3-letniku v bolnišnici več niso mogli pomagati
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.