Svet
11287 ogledov

Mati dveh otrok umrla po kosilu v restavraciji. Jedla je suši

Suši Profimedia
40-letna Rossella, mati dveh otrok je umrla na svoj rojstni dan.

Rojstni dan je praznovala v azijski restavraciji, kjer je jedla suši. Takoj po prihodu domov se je počutila slabo, po večkratnem bruhanju je umrla v roku ene ure.

Kot poroča italijanska tiskovna agencija Ansa, se je Rossella Di Fuorti odločila, da bo svoj 40. rojstni dan proslavila s kosilom v japonski restavraciji. Tam je jedla suši, restavracija je zdaj predmet preiskave.

Še vedno ni gotovo, ali je za njeno smrt kriv obrok, ki ga je zaužila v japonski restavraciji.

Zasegli so vzorce hrane

Ženska, ki je živela v Soccavu na obrobju Neaplja, je umrla v četrtek, 9. februarja, medtem ko so se njeni družinski člani pripravljali na njeno večerno praznovanje.

Po ovadbi družine je tožilstvo uvedlo preiskavo in odredilo obdukcijo. Preiskave so bile prenesene na karabinjerje Nasa, ki so dolgo časa pregledovali restavracijo v zahodnem delu Neaplja, kjer je kosila Rossella Di Fuorti. Zasegli so tudi vzorce hrane, ki jih bodo analizirali, da bi preverili morebitno prisotnost bakterijske obremenitve. Domneva se, da postrežene ribe niso bile pravilno hlajene in so zato povzročile smrt ženske.

Ženska je umrla zaradi srčnega infarkta, kar je potrdil zdravnik, ki je posredoval pri njenem reševanju. Zdravnik žal ob prihodu na njen dom ni mogel storiti drugega, kot oznaniti njeno smrt.

Toda družinski člani in preiskovalci so takoj posumili, da je srčni napad morda povzročil suši, ki ga je Rossella jedla tik pred smrtjo. Domov se je vrnila okoli  15.00 ure. Takoj ko je prišla domov, ji je postalo slabo: večkrat je bruhala, preden je okoli 16. ure umrla.

Ansa navaja, da ni imela Rossella po besedah moža nobenih alergij. Ostale osebe, ki so tistega dne jedle suši pa niso poročale o nobenih težavah. Rezultate analize hrane še čakajo.

rešilec Bizarno Slovenija Pri Črnomlju pred hišo našli mrtvo žensko. Neverjetno, zakaj je umrla. DARS napačna smer avtocesta Grozljivo Svet Na avtocesti nenadoma polkrožno obrnila. To je sledilo ...
Komentarjev 3
  • Pišmevuh 13:02 12.februar 2023.

    Verjetno bi mogla čričke naročit. Ali pa je druga opcija, da ni bila cepljena. Rusofilka verjetno.

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 12:18 12.februar 2023.

    Zadela jo je kap, ampak umrla je ker se je prej zastrupila z bebavimi članki v vašem stilu...Vas bo treba prijaviti policaju Benotu...

  • Avatar jate
    jate 11:30 12.februar 2023.

    MA DAJ NEHAJTE NO...ČE NI NIHČE ZBOLEL TISTI DAN KI JE JEDU TA SUŠI IN ŽENSKA NI BILA NA NIČ ALERGIČNA POTEM JO JE PAČ SLUČAJNO ZADELA KAP PO NARAVNI POTI...LAHKO BI JEDLA RADIČ S KROMPIRJEM IN BI TAKOJ UGOTAVLJALI ...prikaži več ČE JE BIL RADIČ DOBRO OPRAN OD ZEMLJE ITD. ...MA KR NEKI