Svet
74 ogledov

McDonald's brez krompirčka in burgerjev

hamburger Profimedias
Korporacija McDonald's je odprla restavracijo, v kateri ne morete kupiti burgerja ali krompirčka.

Novost v podjetju testirajo v pariški poslovalnici McCafé. Namesto njihove standardne ponudbe, v kateri so zagotovo najbolj prepoznavni različni burgerji in pomfri krompirček, lahko gostje izbirajo med drugimi jedmi. Tako so na meniju prekajen losos, razni sendviči in štručke ter sladice, kot so tiramisu in makroni. Poleg omenjenega seveda nudijo tudi različne vrste kave.  

Trendi kažejo na to, da so med obiskovalci restavracij s hitro prehrano čedalje bolj priljubljene takšne, ki svojim strankam ponujajo bolj zdrave prigrizke. Podjetje si tako želi slediti tovrstnim trendom. 

To sicer ni njihov prvi poskus, da bi gostom ponudili bolj zdravo hrano. V Parizu so že pred šestimi leti odprli podbno restavracijo, ki pa je v enem letu dočakala svoj konec. Ali bodo tokrat imeli več sreče? "Poskus se je šele začel, zato je prezgodaj vleči kakršne koli zaključke na podlagi tega. Zaenkrat je pomemben zgolj podatek, da se je ustvarilo med 25 in 30 novih delovnih mest," so dejali za The Independent. 

 

 

A photo posted by Lover West (@loverwest) on Aug 30, 2016 at 7:56am PDT

 

 

Look at the @McDonalds in Paris @McCafe #wantoneintheus pic.twitter.com/MnF4OiERng

— Carrie Charlick (@ebwcarrie) August 26, 2016




dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Žurnalček 20:47 18.september 2016.

    Jaz sem bil tudi samo enkrat in to v Splitu , ko je bilo tako vroče , da se nisem nikjer drugje upal jesti , da se ne bi prvi dan dopusta zastrupili ! Sem pa na postaji naročil sir ...prikaži več burger in ga po probnem ugrizu vrgel v kanto ! Shake mi je pa všeč in to je edina stvar 1 x na leto , če se spomnim !

  • Ferluci 12:16 17.september 2016.

    spet si pozabil napisat .." in komunizmu.."

  • porko2 11:46 17.september 2016.

    1x samkrat sem bil v Mc Donaldu, ko so bili otroci še majhni.In ko mi je prinesel tisti ”hamburger” sem mislil, da sem ga dobil za nagrado ker sem malo več naročil. Nisem vedel ali dam celega v usta ...prikaži več ali 2x ugriznem. Nikoli več. Brez okusa.