Svet
48516 ogledov

Med predvajanjem v živo: spolni napad na novinarko

Napad na novinarko Twitter
Voditelj programa je bil ogorčen ...

Španska nacionalna policija je v Madridu aretirala moškega zaradi obtožb spolnega napada na novinarko, poročajo španski mediji. Žrtev napada je mlada novinarka, ki je poročala v živo.

Novinarka Isa Balado je v oddaji 'En boca de todos' na kanalu Cuatro v živo spremljala primer kraje v trgovini v Madridu. Kot je razvidno iz televizijskih posnetkov, se ji je med oddajanjem v živo od zadaj približal moški in prijel novinarko za zadnjico.

Novinarka je sprva nadaljevala s poročanjem, ko jo je voditelj programa Nacho Abad prekinil in ogorčen opozoril na nesprejemljivo obnašanje moškega, ki je medtem ostal pri novinarki. Pristojni na kanalu Cuatro so medtem poklicali policijo zaradi spolnega napada, kasneje so ga aretirali. Aretacijo je objavila policija.

dezurni@styria-media.si

 

nasedla križarka na Grenlandiji V težavah Svet Nasedla ladja z 206 potniki, reševalci še več dni ne morejo do njih Incident Romunija : Kosovo Kvalifikacije za EP Šport Velik incident na tekmi Romunija - Kosovo, igra prekinjena za eno uro
Komentarjev 16
  • ivan82 07:08 16.september 2023.

    A ko je Junker javno po vrsti vse moške v parlamentu prijemu to pa vse ok! Vsi so se smejali! A to ni nadlegovanje ? Vse ok samo da je GEJIZAM! Če pa žensko pa takoj JAO SRAM GA BODI ...prikaži večDI ! Treba ga zapret sram ga bodi rad ima ženske ne pa moške! Njih bi lahko brezproblema pred kamero in vsi bi bli HI HI HI kok lepo od njega ! Lepo vzgojen JUNKEROVA šola

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 04:47 15.september 2023.

    Nevzgojena mentalno pohabljena človeška kreatura, smet !

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 20:28 13.september 2023.

    Ni ravno spolni napad , je pa neokusno in poniževalno vedenje do novinarke oziroma do katerekoli ženske na javnem mestu. Pravilno , da ga je policija odpeljala . Čisto drugače pa je bilo v 80 letih prejšnjega stoletja , ko ...prikaži večko je možakar za tako vedenje pokasiral običajno informacijo iz prave roke , se pravi na kratko povedano , zaušnico ali klofuto , kakor vam je drago.