Svet
3352 ogledov

Med snemanjem glasbenega spota odjeknili streli, obležalo 10 ljudi

Streljanje v ZDA
1/4
Profimedia
Smrtnih žrtev na srečo ni.

V torek, petega januarja, je prišlo do streljanja v Miamiju, kjer je glasbenik French Montana snemal glasbeni spot.

Sprva ni bilo jasno, koliko ljudi je bilo poškodovanih. Nato pa je policija lokalnemu časopisu sporočila, da je bilo med streljanjem pred restavracijo The Licking in Miami Gardens poškodovanih vsaj 10 ljudi. Med dogodkom naj bi bila prisotna tudi French Montana ter Rob49, ki sta v tistem kraju snemala glasbeni spot.

Reševalci ter gasilci so prihiteli na kraj streljanja ter odpeljali štiri žrtve v bolnišnico, ena je v kritičnem stanju. Predstavnica policije Diane Gourgue je dejala, da ne more uradno potrditi, koliko žrtev je bilo poškodovanih. "Trenutno jih je več, njihovo poškodbe pa so neznane. Smrtnih žrtev ni bilo," je dejala, poroča Independent.

Priča je za lokalno televizijo dejala, da je slišala 13 do 15 strelov, preden so ljudje začeli teči s kraja. "Vse je bilo zelo hitro. Začel sem teči, vmes sem gledal nazaj in si nato dejal, da se bom raje prvo sklonil. Nato so me ljudje začeli spraševati za pomoč," je povedala ena izmed prič.

Policija še ni podala nobenih informacij glede možnih osumljencev, prav tako niso podali informacij o stanju Montane ter Roba49.

Umor 9-letnika v Nemčiji, Policija Želela se je ločiti Svet Strašljiv pokol: 42-letni oče umoril pet otrok, ženo in taščo Hrvaška policija Svet Zagreb: S sekiro pokončal 1,5-letnega otroka, potem ga je povozil slovenski avto
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.