Svet
6394 ogledov

Milijonarka išče fanta, toliko ga bo plačala

Jane Park
Denar je dobila na lotu.

Jane Park je 23-letna bogatašinja, ki je do denarja prišla s 17-leti, ko je zadela milijon funtov na loteriji in tako poznala znana širši britanski javnosti.

Uživa v svojem bogastvu in razkošnem življenju, očitno pa ji denar ni prinesel sreče v ljubezni. Po nizu neuspešnih razmerij je objavila, da išče fanta, ki ga bo bogato nagradila; za začetek mu po pisanju Daily Maila obljublja 60 tisoč funtov, kar je dobrih 68 tisoč evrov.

Ne gre za šalo, poudarja mlada bogatašinja, trdi, da odkar je dobila denar, nima sreče s partnerji, saj ne ve, ali si želijo biti z njo le zaradi njenega denarja ali zato, ker imajo resnična čustva do nje. Zato se je odločila za neobičajno ponudbo, ker - kot pravi - bo tako vsaj imela odgovor na dlani.

Za potrebe iskanja fanta si je omislila spletno stran, kjer se mladeniči lahko prijavijo za zmenek z njo.

Na vprašanje Daiy Maila, koliko denarja ji je še ostalo, ni želela odgovarjati, povedala je, da povsem lagodno živi ter da najraje zapravlja za modne dodatke, lepotne posege in draga potovanja.

Powerball loterija Le en dobitnik! Svet Rekord rekordov: Na loteriji zadel 1,4 milijarde evrov Razno 05.02.13, loterija, srecka, loto, igra na sreco, foto: shutterstock Noče se izdati Svet Loterijska zmagovalka s tožbo zahteva anonimnost
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.