Svet
8410 ogledov

Mladenič v šoku, na isti način je izgubil prijatelje

Nesreča na reki Dobra na Hrvaškem Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Niti vrata niti okno se nista hotela odpreti, zato je 21-letnik razbil šipo.

Hrvaški mediji poročajo o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj zvečer v kraju Maletići pri Karlovcu, potem ko je vozilo, ki ga je vozil 21-letnik, okoli 23.20 zgrmelo v reko Dobro. 

Voznik je imel v srečo v nesreči, saj mu je uspelo izplavati iz vodila. 

Prehitro v ovinek

Vzrok nesreče še ni znan, a zelo verjetno je, da je voznik, ki se je vozil v smeri Novigrada, v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom, prebil zaščitno ograjo in se zaletel v prometni znak. Nato se je vozilo prevrnilo na desno stran, se začelo prevračati, dokler ni zdrsnilo v mrzlo reko.

Policija Avto Samo eden umrli se je skušal zavarovati

Moral je razbiti steklo

Mladenič je po prvem šoku ostal priseben, želel je odpreti vrata oz. okno, a mu ni uspelo. Nato je z rokami razbil steklo, zlezel ven iz vozila, splaval na kopno in poklical pomoč. V nesreči je utrpel le lažje poškodbe na roki zaradi razbitega stekla. 

Novinarji spletnega portala 24sata so stopili v kontakt z njegovo družino. Sam o nesreči ni bil pripravljen govoriti. Njegovi starši so povedali, da je v šoku, ker je na podoben način pred pol leta v reki Dobra izgubil dva prijatelja. Tudi oni so povsem pretreseni in srečni, da se je sinu po nesreči uspelo rešiti.

Prometna nesreča pri Lenartu Dva mrtva! Slovenija Vrglo ga je iz avta, ta je padel nanj

K srečnemu izzidu je verjetno pripomoglo tudi dejstvo, da je bil vodostaj reke v času nesreče relativno nizek.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Alojz Kokot 16:23 24.marec 2018.

    kako vodilo pa ima avto da po njem izplavaš iz vozila

  • Alojz Kokot 16:22 24.marec 2018.

    Voznik je imel v srečo v nesreči, saj mu je uspelo izplavati iz vodila. Več na: https://www.zurnal24.si/svet/mladenic-v-soku-na-isti-nacin-je-izgubil-prijatelje-307112 - www.zurnal24.si