Slovenija > Črna kronika
5568 ogledov

Vrglo ga je iz avta, ta je padel nanj

Prometna nesreča
Tragičen konec za voznika, vrglo ga je iz vozila. Drug voznik pa umrl ob čelnem naletu v steno.

* Zgornja fotografija je simbolna

S policije poročajo o hudi prometni nesreči, ki se je v petek pozno zvečer zgodila pri naselju Sv. Ana v Slovenskih goricah pri Lenartu. 

34-letni voznik je okoli 23. ure vozil avto iz smeri proti Zgornji Ščavnici, ko je v nekem trenutku izgubil oblast nad vozilom, trčil v cestni smernik in nato brežino. Po trčenju se je vozilo prevrnilo na streho. Med prevračanjem je voznika vrglo iz vozila, nato pa je vozilo padlo nanj.

V prometni nesreči je bil voznik tako hudo telesno poškodovan, da je umrl na kraju nesreče.

Treščil v objekt in umrl

Že v petek popoldan pa je umrl 52-letni voznik pri naselju Žimarice v bližini Sodražice. Okoli 14. ure je izven naselja Žimarice zapeljal desno iz vozišča ter trčil v objekt. V prometni nesreči je bil tako hudo telesno poškodovan, da je umrl na kraju nesreče. Iz razbitin so pokojnika izrezali gasilci iz Ribnice.

Prometna nesreča | Avtor: Gasilska enota Ribnica Gasilska enota Ribnica

Pripnite se!

Prav v teh dneh poteka akcija Varnostni pas, ki opozarja na to izredno pomemben varnostni pripomoček. Pravilno zapetega voznika varnostni pas zadrži v sedežu in mu s tem precej izboljša možnosti, da jo bo v primeru nesreče odnesel brez poškodb. 

Letos je na cestah umrlo že 12 ljudi. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.