Svet
17 ogledov

Množičnega morilca našli ustreljenega

ameriška policija Reuters
Policija je odkrila truplo 35-letnega Bradleyja Williama Stona, ki je v ponedeljek ubil nekdanjo ženo in njenih pet sorodnikov, na koncu pa si je sodil še sam. Motiv za pokol je bil spor okrog skrbništva dveh hčera, ki ju je imel s 33-letno nekdanjo ženo.

Bradley William Stone je služil pri marincih med letoma 2002 in 2008, nato se je invalidsko upokojil. Njegova soproga je leta 2009 vložila zahtevo za ločitev in začel se je spor, kdo bo dobil hčerki. Sodišče mu je leta 2011 zavrnilo zahtevo po skrbništvu in deklici sta ostali pri materi, ki se je vsak dan bala za svoje življenje, saj ji je nekdanji soprog nenehno grozil s smrtjo.

Morilski pohod zaključilč s samomorom

Grožnjo je uresničil v ponedeljek zgodaj zjutraj. Najprej je v Soudertonu vdrl v hišo sestre nekdanje žene in njenega moža ter oba ustrelil. Potem je še zaklal njuno 14-letno hčerko in z nožem hudo ranil 17-letnega sina, ki se v bolnišnici bori za življenje.

Iz Soudertona se je odpravil v Lansdale, kjer je ustrelil nekdanjo taščo in njeno mamo, morilski pohod po predmestjih Philadelphie pa je sklenil v Lower Salfordu, kjer je ubil Nicole Stone z dvema streloma v obraz.

Iz njenega stanovanja je pobral obe hčeri in ju odpeljal domov. Odložil ju je pri sosedu in pobegnil. Policija ga je iskala in celo nekaj ur oblegala hišo v Lansdalu, vendar ga tam ni bilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.