Svet
25700 ogledov

Morilca 20-letnice je okrvavljenega našel njen fant

Umor v Našicah
1/2
Davor Javorović/PIXSELL
V Našicah so okrog polnoči našli truplo 20-letnice, ki jo je domnevno ubil njen nekdanjih fant. Okrvavljenega morilca je, preden je skočil z nadvoza, našel njen trenutni fant.

Dekle je delalo v trgovini v sosednji vasi, z družino pa so se nedavno preselili v Našice. Pred smrtjo je bila v bližnji vasi pri prijateljici. Fant jo je pripeljal domov, saj bi morala danes v službo. Pustil jo je blizu hiše v njeni ulici, saj ni želela, da bi ga starši videli, niso namreč vedeli, da sta skupaj. Tam jo je domnevno počakal nekdanji fant, s katerim sta bila skupaj tri leta, a sta zvezo prekinila konec lanskega leta. Od takrat jo je klical in ji pisal sporočilo ter jo neprestano gnjavil, saj se ni mogel sprijazniti, da nista več skupaj, poročajo hrvaški mediji. 24sata poroča, da ji je tudi grozil, da jo bo ubil, če jo bo videl s kom drugim in da naj bi jo včeraj videl v avtu z novih fantom ter jo takoj nato poklical in ji grozil. 

Zelo verjetno jo je nekdanji fant nato odvlekel v bližnji park, kjer jo je ubil z več vbodi, nato pa se je odpravil do nadvoza nad železniško progo. Tam ga je vsega od krvi našel zdajšnji fant umorjene. Sumljivo mu je bilo, da se mu ni javila na telefon, čeprav sta bila dogovorjena, da se mu javi, ko pride domov, zato jo je iskal. 

"Videl sem ga, kako stoji na nadvozu. Izstopil sem iz avta in se mu približal, takrat sem videl, da je ves krvav. Vprašal sem ga, kje je J. L, on pa mi je hladno odgovoril, da je mrtva," je za Jutarnji list povedal pretreseni fant.

Poklical je njene starše, ki so takoj poklicali policijo. Ta je najprej na tirih našla 24-letnika, ki je najbrž skočil z nadvoza, kmalu zatem pa so našli mrtvo 20-letnico. Storilec je preživel in je z zlomljeno medenico in nogo v bolnišnici pod nadzorom policije. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • andrej084 23:11 21.maj 2022.

    Zurnal, a je res potrebno slovensko javnost obremnjevati s hrvaškimi bedaki...in kriminalci..

  • jakec1575 22:31 21.maj 2022.

    Popolni psihopat. Dolg zapor in dolgo zdravljenje. Bodoci povratnik.