Svet
37868 ogledov

Morilec 6-letne deklice obsojen. Grozljivo, kaj ji je storil.

Sven Messner zajem zaslona
Primer je odmeval po vsej Nemčiji.

Nemški mediji poročajo, da je pedofil, ki je med spanjem ubil 6-letno deklico, nato pa njeno truplo še spolno zlorabljal, obsojen na dosmrtni zapor. 34-letni Sven Messner je deklico povabil na druženje z njegovim sinom v Baden-Badnu, potem ko sta se spoprijateljila v lokalnem parku. 

Mama deklice Shaki je pristala na druženje kljub temu, da gostitelja ni poznala. Spanje v tujem domu ni bilo predvideno, a ko je mama prišla po deklico, sta otroka prosila, če bi lahko skupaj tudi spala. Dekličina mama je na koncu pristala. 

Umor se je zgodil 19. decembra lani, ko je 34-letnik deklici med spanjem prerezal grlo in jo zabodel v predel trebuha. Trupelce je spolno zlorabil, nato pa - da bi prikril svoj zločin - hišo zažgal. Gasilci so ga našli na vrtu brez zavesti. Njegov sin je ravno tako požar preživel. 

Dekličina mama se je zjutraj pojavila pred pogoriščem, dogovor je bil, da deklico zjutraj domov pripelje Messner. Ko ji je sosed povedal, kaj se je zgodilo, se je onesvestila. 

Med čakanjem na sojenje je v priporu pedofil zavrnil pregled psihiatra, nekajkrat je skušal storiti samomor. 

Shakijin oče Suleymane je povedal nemškim medijem, da z mamo preživljata pekel. Slednja je sojenju prisostvovala prek videopovezave, rekla je, da ne more sesti nasproti morilca svoje hčerke. 

Obsojeni morilec se je zagovarjal z molkom. 

policija kosovo Čakala na porod Svet Pred porodnišnico nosečnico ustrelil partner policija nova zelandija Svet Umorila otroka in ju stlačila v kovček

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • alen04 14:14 02.december 2022.

    Obvestiti sojetnike o pedofiskem psihopatu. To je edina poštena sodba. Karma za vse poskrbi.

  • duc1 11:26 02.december 2022.

    Ni sojenja.