Svet
19848 ogledov

"Morski pes je bil le dva metra od obale"

Morski pes 24sata
Posnetek je naredil kopalec.

"Bil sem na plaži, ko je velik morski pes priplaval v zaliv pri naselju Zečevo Rogozničko pri Primoštenu. Kaka dva metra od obale se je zadržal dve minuti. Plaval je v krog," je za portal 24sata povedal bralec, ki je na počitnicah naredil posnetek morskega plenilca.

Avtor posnetka je dodal, da so bili v trenutku, ko se je morski pes približal obali, na plaži trije meščani, on in še dekle z Danske. Povedal je, da niso mogli verjeti svojim očem, a prišel je tako blizu, da so lahko opazili, da ima na plavuti ožiljek.

Kot je znano, na Hrvaškem se je prejšnji teden morski pes pojavil pri Makarski. Čez nekaj dni so ga opazili pri Korčuli, nato se je vrnil na območje Makarske. Za zdaj še ni znano, če gre za isto žival; morski strokovnjaki s portala Podvodni so povedali le, da je s posnetka težko razbrati, za kakšno vrsto gre.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • luna62 18:16 25.junij 2019.

    Plavut ima ožiljek? Ah pa menda ja ne? Ožiljek? Čisto zares? Pa avtor tega članka B.B. mogoče ima Google, da bi našel prevod? Ali pa oblvada tisto hrvaščino zaradi katere trudne Slovenke namesto stola dobijo rešilca?

  • AnGus 07:33 18.junij 2019.

    Kaj pa je to OŽILJEK?

  • Ivo 19:21 17.junij 2019.

    Ha ha, na plavuti ima "ožiljek" je model napisal... Ha ha ha... Trenira za na more hrvatski :)