Svet
23793 ogledov

Mrtvo dojenčico našli v zaboju za oblačila

Karabinjeri preiskujejo kraj, kjer so streljali na Roberta Adinolfija. Strelec j EPA
Deklica je bila zapuščena na način, kot bi nekdo želel, da trupelce najdejo

V petek zvečer so v Milanu v zaboju za rabljena oblačila našli trupelce komaj rojene deklice. Zavita je bila v trenirko, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa. Na trupelce je opozorila občanka, ki je v zaboju odlagala oblačila in je nemudoma poklicala 112.

Iščejo mati otroka

Po nalogu dežurnega tožilca Paola Storarija so opravili obdukcijo trupla deklice, ki se je rodila le nekaj ur preden so jo našli. Po prvih ugotovitvah obdukcije, je bila deklica v času, ko so jo pustili v zabojniku, že mrtva. Še vedno ugotavljajo, ali se je deklica že rodila mrtva, saj naj ne bi nikoli zadihala.

Trenutno potekajo preiskave, saj iščejo mati otroka. Pregledujejo tudi kamere v milanskih bolnišnicah, da bi ugotovili, ali je odšla mati po porodu na zdravljenje.

Dojenček roka Slovenija Po dobrih treh mesecih razvozlali detomor v Grosuplju

Deklica je bila zapuščena na način, kot bi nekdo želel, da trupelce najdejo, poroča Ansa. Rojena je bila le nekaj ur preden so jo našli, še vedno je bila v posteljici (placenti).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.