Svet
17860 ogledov

Na Hrvaškem brutalno nad turiste

Zadar Profimedias
Eden izmed napadenih je dobil hude telesne poškodbe.

V središču Zadra so trije mladeniči pretepli dva francoska turista in eno turistko, je po pisanju hrvaških portalov potrdila tamkajšanja policija. 

Do incidenta je prišlo prejšnjo soboto, ko so mladenični najprej verbalno nato pa še fizično napadli tri tujce, stare 20 in 23 let. 20-letnega Francoza so zaradi težjih poškodb oskrbeli v zadarski bolnišnici. 

Napadalci so stari 18 in 19 let, zoper njih policija vodi ustrezne postopke. Razlog spora med domačini in tujci ni znan. 

sveča pogreb grob Dve trupli Svet Grozljivo dejanje 30-letne mame; to pravi Center za socialno delo Zaščitne maske na prostem Hrvaška Svet V soboto se ukinjajo maske in skoraj vsi drugi ukrepi

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 15
  • LukaMB 16:40 09.april 2022.

    Zato mene in mojih Hrvaška ne bo videla kar nekaj let, Turčija in Grčija že ponujajo boljše aranžmane in cenejše, kjer pridobiš in se imaš bolje za svoj denar. Tudi Egipt ter Tunizija so vedno privlačni, kakšna Hrvaška nekaj s ...prikaži več temi ustaši tam v hrčkoLandu, to so ljudje, ki svoje otroke učijo sovraštva na nacionalni in verski bazi že od otroštva v vrtcu in šolah.

  • Avatar @narhist
    @narhist 22:30 08.april 2022.

    "Razlog spora med domačini in tujci ni znan." Med domačini in tujci. In verjetno ne napad na naključne turiste, kar se da sklepati tudi iz starosti udeležencev spopada.

  • marko345 13:14 08.april 2022.

    A so to Azov croatia.