Svet
10586 ogledov

Na letu naj bi ga pred vsemi zadovoljevala

Andi letalo
Vročekrvna potnika so po pristanku letala policisti vklenili v lisice in prijeli.

43-letna Teresa M. Kohn in 41-letni Tyler V. Boehm iz Minnesote sta bila potnika na letu iz Las Vegasa v Minneapolis. Po pristanku letala so ju pričakali policisti, potem ko so ostali potniki že med letom prijavili njuno nedostojno obnašanje, poroča Daily Mail.

Ženska naj bi namreč pred vsemi oralno zadovoljila svojega partnerja. Par vse obtožbe odločno zavrača in napoveduje, da bo svojo nedolžnost v tem primeru dokazal na sodišču.

Qatar Airways Prizemljitev Svet Letalo pristalo, ker je izvedela, da jo mož vara

Ostali potniki vztrajajo: "Vem, kaj sem videla, saj sta sedela ravno pred menoj. Gospa je oralno zadovoljevala gospoda. Glavo je prekrila z odejo, a bilo je povsem očitno, kaj sta počela. Med drugim sta ju izdajale kretnje. Vse je trajalo dobrih deset minut," je povedala potnica Ronda Albers.

"Nič od tega ni res! Nad Tylerja sem se nagnila zato, da mu pomagam zapeti zadrgo na hlačah. Nikakršnega oralnega seksa ni bilo, samo šalila sva se," medtem vztraja Teresa M. Kohn.

Par naj bi se neprimerno obnašal ves čas leta, moški naj bi bil izredno aroganten do stevardes. Zahteval je, da mu prinesejo pivo še preden je letalo poletelo; ker njegovi prošnji ni bilo ugodeno, se je močno verbalno znesel nad njimi.

Potniško letalo Svet Fizični obračun v kabini, letalo brez pilota

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7