Svet
38510 ogledov

Na rojstni dan ni prišel nihče, potem se je zgodilo nekaj lepega

Nihče ni prišel na rojstnodnevno zabavo Sil Mazzini/Twitter
Teddy Mazzini je na praznovanje šestega rojstnega dne v piceriji povabil 32 sošolcev. Čeprav je bilo nekaj odpovedi, je njegova mama pričakovala, da jih bo prišlo nekaj deset, povabljeni so bili tudi starši, a prišel ni niti eden.

"Za nekaj časa sem zaključila z zabavami," je njegova mama Sil povedala za ABC15 Arizona. Novinarji so fotografijo razočaranega Teddyja delili na službenem Facebooku, kar je sprožilo val dobrote.

Teddy je dobij rojstnodnevne čestitke od ljudi iz različnih delov ZDA. "Ljudje so včasih čudni in nepremišljeni. To ne pomeni, da ti nisi super, ampak da so ljudje neumni. Vse najboljše za rojstni dan, mali," so ga tolažili neznanci na družbenih omrežjih, dobil pa je tudi številna darila.

Najbrž največje darilo pa je prišlo od NBA ekipe Phoenix Suns, katere trener je Igor Kokoškov. Povabili so na ga tekmo proti LA Lakers. "Kaj praviš, da proslavimo pri nas skupaj s tisoči ljudi? Karte so tvoje, Teddy, se slišimo kmalu," so napisali na Twitterju.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • micheal64 21:10 25.oktober 2018.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilno podjetje, s katerim lahko dobite hitro posojilo, vsem zaupnim strankam nudimo vse vrste posojil z obrestno mero 3%, se obrnite na nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam sporočilo Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za ...prikaži več posojilo in ga vrnite. Polno ime ................. Država .................. Zahtevani znesek ...................... Trajanje ..........................

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:33 24.oktober 2018.

    Mal mem je tole,da pa nobedden ni prišel pa ne vejamem,po moje je baba zanalašč "pozabila" povabt ostalo mularijo,da se je pol lahko rzpisala po FB in ostalem sranju,kok je njen mulc bogi?Tile američani so fuknjeni tolk,kot njihov predsednik al pa še bolj!

  • darja19 14:41 24.oktober 2018.

    Ste pa res bresrčni,ali se ne zavedate kaj to pomeni za tako majhnega otroka kot je on,v mojih časih smo roj.dneve tud praznovali doma s tortico danes je pač drugače,hvala bogu da je nekdo imel posluh za malega junaka...LA pa kapo dol

Sorodne novice