Svet
5999 ogledov

Namesto psa na povodcu sprehajala partnerja

pločnik Anže Petkovšek Pločnik in kolesarska steza v enem na Dunajski cesti.
Oba sta morala plačati kazen.

Policija v kanadskem mestu Sherbrooke v provinci Quebec je v soboto okoli 21. ure na pločniku ustavila par, pri čemer je imela 24-letna ženska 40-letnega moškega na vrvici. Sprehajala sta se eno uro po začetku policijske ure, ki velja v celotni provinci, poroča kanadski spletni portal Montreal Gazette.

Tiskovna predstavnica policije Isabelle Gendron je dejala, da ob opozorilu, da kršita protikoronske ukrepe in da ju lahko oglobijo, nista želela sodelovati s policisti. "Eden od njiju je imel drugega na povodcu in ona je rekla, da sprehaja psa, pri čemer je pokazala na svojega partnerja," je povedala Gendronova. Pri tem se je ženska, ki je bila povsem resna, sklicevala na izjemo v odloku o policijski uri.

Ta omogoča sprehajanje psa tudi po 20. uri, a le v krogu enega kilometra od doma. Policisti so skušali paru to razložiti, vendar pa sta moški in ženska dejala, da jima bo v veselje, če bosta dobila kazen. Zatrdila sta še, da bosta še naprej kršila pravila in da bosta videla, koliko kazni bosta dobila, so povedali na policiji.

V mestu, ki leži okoli 150 kilometrov vzhodno od Montreala, so pred tem že ustavili tudi pijanega motorista, ki je kršil policijsko uro. Dejal je, da "je želel zgolj videti, kako je biti zunaj med policijsko uro", je povedala Gendronova po poročanju francoske tiskovne agencije AFP.

V provinci Quebec so doslej izdali 740 kazni zaradi kršitev policijske ure, ki bo v veljavi štiri tedne.

denar evro bankovci štetje denarja Slovenija Čistilka na policiji 1800 evrov bruto, hišnik 2500, administratorka pa 2600?

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • rierieneed 05:04 13.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - odličen projekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks