Svet
14740 ogledov

Namig: Donald Trump ima v Beli hiši ljubico

Donald Trump
Avtor knjige Ogenj in bes je v intervjuju namignil, da Melania ni edina ženska, ki trenutno greje posteljo ameriškega predsednika.

Michael Wolff, ki je v zadnjih tednih dvignil veliko prahu s svojo knjigo o zakulisju vladavine novega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je še prilil olja na ogenj z intervjujem, ki ga je dal na televiziji HBO za oddajo voditelja Billa Maherja. 

Maher je dolgo provociral svojega gosta, naj pove kakšno skrivnost iz Bele hiše, ki jo je zapisal v knjigi, a je šla mimo zanimanja javnosti oziroma so jo bralci spregledali. Sprva se je Wolff upiral, nato pa je dejal: "Obstaja namig v knjigi, za katerega sem definitivno prepričan, da drži in je zelo eksploziven, jaz pa preprosto nisem imel neizpodbitnega dokaza."

"Gre za kakšne ženske stvari?", je vprašal pretkani voditelj Maher.

"Nisem dobil v roke modre obleke," je odvrnil Wollf in namignil na slavno popacano obleko Monice Lewinksy iz škandala z Billom Clintonom.

"Ali gre za žensko?"

"Da."

"O, ali gre za tisto, ki jo trenutno f***?"

"Tako je. Morate le znati prebrati med vrsticami."

"Katerimi vrsticami?! Pravite, da piše v knjigi."

"Zapisano je proti koncu knjige. Sedaj ko sem vam povedal in boste naleteli na tisti odstavek, boste takoj vedeli, da ste zadeli."

Donald Trump, Melania Trump Donald, Donald ... Magazin Donald Trump pozabil na Melanio in Barrona

Odvetniki pred volitvami utišali 100 vročih zgodbic?

Za predsednika Trumpa je ta teden očitno v znamenju osebnih ženskih zvez. Pred dnevi je Wall Street Journal objavil, da je Trump pred volitvami leta 2016 plačal preračunano več kot sto tisoč evrov pornoigralki Stormy Daniels, da bi ostala tiho o njunem spolnem razmerju. Tako naj bi jo Trump leta 2006, ko je bil že eno leto poročen z Melanio, na nekem golf dogodku dobesedno lovil po hotelski sobi v svojih oprijetih belih hlačah. Trumpovi odvetniki odločno zavračajo plačilo za molk, Danielsova pa je za več medijev navedbe potrdila, poroča Daily Mail.

A šlo naj bi le za eno izmed kar sto žensk, ki naj bi jih Trumpovi odvetniki "utišali" pred predsedniško tekmo. To skrivnost je izdal nekdanji Trumpov svetovalec, nato pa eden od glavnih virov za Wolffovo knjigo Steve Bannon. 

Melania Trump Magazin Skrivni načrt Trumpovih: Menda znano, kdaj bo ločitev

Melania precej bolj priljubljena

Žena Donalda Trumpa Melania je sicer po zadnjih anketah javnega mnenja, narejenih eno leto po inavguraciji, bolj priljubljena od moža. Pozitivno ali pretežno pozitivno mnenje o njej ima 48 odstotkov vprašanih Američanov, 33 odstotkov pa negativno. Predsednika Trumpa pozitivno ocenjuje 43 odstotkov, negativno pa kar 52 odstotkov. 

Še slabše anketiranci ocenjujejo Trumpovo vplivno hčerko Ivanko in njenega moža Jareda.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • stary1 18:50 21.januar 2018.

    Tak dedc kot je Gospod Trump pa res mora imeti po dve tri babe poleg svoje žene, Poglejte si ga kakšen DASA je,, Če pogledam murgeljskega palčka ,ki še njegove štefe ni mogel v redu obdelat, je Gospod Trumo proti ...prikaži večoti palčku pravi DASA iz DALLASA .Se slišal da se je štefa vrgla v alkoholizem,, V murgljah jo že kličejo PIJANA ŠTEFA,, ,,,pa kaj ,,,,, bodo rekli komunajzerji