Svet
13804 ogledov

Našli družino, ki so jo iskali več dni. Trupla zažgana.

Izginula družina Đokić Facebook
Najdbo je potrdila policija.

V Srbiji odmeva primer družine Đokić, katere izginotje so prijavili prejšnjo nedeljo. Danes so v bližini Aleksinca našli zažgani avtomobil, v njem pa tri zoglenela trupla. Kot poročajo srbski mediji, policija verjame, da gre za izginulo družino; zakonca in njuno hčerko. V nedeljo zvečer so bili na obisku pri babici v vasi Moravac. Pozno ponoči, nekaj čez polnoč, so se odpravili proti domu. 

Kaj se je z njimi dogajalo zatem, je popolna uganka. 

Kot poroča srbski Blic, se proti domu niso odpravili po običajni poti, nazadnje jih je varnostna kamera ujela v vasi Tešice, kakih osem kilometrov od babičinega doma, in sicer dve uri po njihovem odhodu. Njihovo izginotje je v torek policiji prijavila njihova sorodnica, ki je opazila, da že dva dni niso odprli svoje menjalnice, na telefone se niso oglašali. 

Beograjski mediji navajajo neuradne vesti, da je Goran Đokić, ki je imel menjalnico v Aleksincu, tudi posojal denar in da je eni osebi posodil tudi do 15 tisoč evrov. Policija poudarja, da za zdaj nimajo nobenih indicev, da bi bila njegova dejavnost povezana z izginotjem oziroma očitnim umorom družine. 

Otroci, žrtve zločina Grozljivo Svet Oglasil se je prijatelj morilca svojih treh otrok

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • jozicamurn 10:12 03.oktober 2021.

    Če nekdo ve, da imaš denar, si v nevarnosti. Najbolje je biti skromen in se ne izpostavljati.