Svet
12699 ogledov

Našli še truplo 3-letnika

Nova Mehika, skrivališče za otroke Policija Taos County
Potem, ko je ameriška policija v državi Nova Mehika rešila 11 otrok, ki so jih v skrivališču držali v nečloveških razmerha, so našli še truplo 3-letnika.

Šlo je za del operacije, v okviru katere so več mesecev iskali triletnega ugrabljenega dečka; po zadnjih podatkih naj bi policija zdaj odkrila njegovo truplo. Potrdilo indetifikacije sicer še čakajo.

Kako so otroci prišli v bivališče blizu kraja Amalia, še vedno ni znano. Kot so pojasnili v uradu tamkajšnjega šerifa, so otroci stari od enega do 15 let. Ko so jih našli, so bili bosi, razcapani in so bili videti kot "begunci iz tretjega sveta". Na območju je bilo ob prihodu policije pet odraslih, med njimi dva močno oborožena moška. Moška so aretirali.

Nova Mehika, skrivališče za otroke | Avtor: Policija Taos County Policija Taos County

Pridržali so tudi tri ženske, a so jih kasneje izpustili; šlo naj bi za mame otrok. Skrb za otroke so medtem že prevzeli lokalni centri za socialno delo. Šerif je za ABC povedal, da se zdi, da so otroci in ženske zmanupulirani in da z velikim strahom reagirajo, če jim omenijo moške, ki so varovali posestvo.

Na njem so, kot je znano, policisti odkrili ozko prikolico, vkopano v zemljo, pokrito s plastiko. Otroci in ženske so tam bivali brez vode, kanalizacije in elektrike. Posestvo so varovali moški, otoroženi s puško in pištolami. Ker se niso odzivali na odredbe policistov, so jih ti napadli.

Zloraba Umrl v težkih mukah Svet Starša sta zavrnila njegovo zdravljenje Dojenček Tragično Slovenija Do smrti pretepla leto in pol starega dečka

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.