Svet
13449 ogledov

Našli skrite posnetke Putinove ljubimke

Alina Kabajeva Profimedia
Alina Kabajeva, za katero so leta 2008 prvič poročali, da je v zvezi z ruskim predsednikom, je govorila o tem, da je leta 2008 srečala "velikega človeka".

Ruska telovadka, ki naj bi bila ljubica Vladimirja Putina, je v ponovno odkritem intervjuju dejala, da je našla svojega "idealnega moškega". Alina Kabajeva naj bi se s Putinom zapletla prav leta 2008, o tem so poročali moskovski časniki. Domnev noben od njiju ni potrdil, je pa takrat športnica očitno javno spregovorila o razmerju, v katerem je bila, ne da bi imenovala ruskega voditelja.

V videu iz leta 2008, ki ga je odkril Mail Online, je Kabajeva, takrat stara 24 let, odgovarjala na vprašanja ruskih šolarjev, ki so jo med drugim spraševali tudi o njenem ljubezenskem življenju.

"Ste spoznali svojega idealnega moškega?" jo je vprašal mlad fant. Kabajeva se je za nekaj sekund ustavila in nato rekla: "Srečala sem ga." Zahihitala se je, preden je rekla, da je "tako srečna".

Drugo dekle je nato vprašalo, kdo je njen fant. "Zelo dober človek, velik človek," je dejala in dodala: "Zelo ga imam rada."

Kabajeva je na olimpijskih igrah v Atenah leta 2004 osvojila zlato medaljo in postala ena najbolj znanih oseb v Rusiji. Leta 2006 je zaključila svojo športno kariero in postala poslanka Putinove stranke Združena Rusija, preden je postala direktorica prokremeljske zasebne medijske družbe The National Media Group.

Leta 2008 se je Putin poročil s svojo prvo ženo Ljudmilo Očeretno. Par se je ločil leta 2014. V videu so Kabajevo vprašali tudi, ali bi kdaj ukradla poročenega moškega njegovi ženi in družini. "Če moški že gleda drugo žensko in se z njo že pogovarja, potem se je problem v družini že zgodil," je dejala. "V tem primeru v tej družini ne more biti nič dobrega."

Na vprašanje o tem, kaj je nazadnje podarila svojemu skrivnostnemu moškemu, je Kabajeva dejala, da mu je podarila "plašč s krznom, zelo lep".

Ta teden je The Project, ruski opozicijski medij, poročal, da sta Kabajeva, zdaj stara 39 let, in Putin živela skupaj v skrivni palači z bazenom in savno na obali jezera Valdaj, 250 milj severozahodno od Moskve.

Maja je Velika Britanija uvedla sankcije proti Kabajevi zaradi "tesnega osebnega odnosa" s Putinom.

Vladimir Putin Norel Svet Poročilo: Putinu zaradi ljubice počil film

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • janči 16:21 07.marec 2023.

    No, kakorkoli že, okus pa ima tale Putin.

  • Kmodri 14:25 07.marec 2023.

    Sledi svojemu vzorniku Hitlerju!

  • Avatar pantani
    pantani 13:32 07.marec 2023.

    Izredna novica "Rusi so v Moskvi"!!!