Svet
25863 ogledov

Natakarico prijel za zadnjico, sledila je življenska lekcija

Youtube
31-letni Ryan Cherwinski iz Georgije v ZDA si bo za vedno zapomnil trenutek, ki je sledil, ko je natakarico namenoma prijel za zadnjico.
Toča, razbit avto Slaba zamisel Slovenija Video: Lovci na točo posneli silovito moč petkovega neurja s točo v Črnomlju

Ryan Cherwinski je bil z družino v piceriji. Ko je zakorakal mimo natakarice, ki je bila s hrbtom obrnjena stran, je 31-letnik z roko preveril čvrstost njene zadnjice oblečene v oprijete kratke hlače. Slednja mu ni ostala dolžna, moški pa si bo svojo nespametno potezo, ki jo je ujela tudi kamera, videlo pa več kot sto tisoč uporabnikov svetovnega spleta, zapomnil do konca življenja.

George Clooney nesreča Magazin Video Clooneyjeve nesreče: Igralec kričal od bolečin

21-letna natakarica Emelie Holden se je takoj obrnila, ujela Cherwinskiega za majico, ga povlekla in vrgla na tla, kjer je počakal na prihod policistov. Slednji so si pogledali posnetek varnostne kamere in moškega vklenili ter ga obremenili spolnega nadlegovanja, piše Daily Mail.

Melania Trump Magazin Video: Melania se je po dotiku s Putinom zgrozila

Policija je Cherwinskega prijela pred očmi soproge, s katero je poročen že 11 let in s katero ima dva otroka - novorojenčka. V zaporu je preživel dva dni, sojenje pa bo počakal na svobodi. Brani se s trditvijo, da je želel zgolj "signalizirati" natakarici, da se mu umakne, da bo lahko šel mimo. Presodite sami. Emilija je po objavi posnetka postala junakinja številnim ženskam po vsem svetu.

Komentarjev 2
  • jozicamurn 22:41 22.julij 2018.

    Grozno kakšna potetovirana tapeta. Sramota, da ženska uničuje in spridi svoje telo z odurnimi risbami. Moja hčerka je obljubila in rekla, da jo to ne zanima in da se ji zdijo vse ki se tetovirajo "liberalne-vlačuge". Lepo sem jo naučila. ...prikaži več Kaj pa če jo je samo malo pipnil, da se umakne in da gre lahko mimo, saj ženske s tetovažo so raznorazne starlete in hostese, mogoče pa je mislil da je vključena v ceno obroka. Kdo ve pri teh izstopajočih kaj si želijo in kaj ne.

  • Tadej 21:29 21.julij 2018.

    Bravo haha.