Svet
1055 ogledov

Nemški kancler med obiskom našel dvojnika

Olaf Scholz X
Nemški predsednik vlade Scholz je objavil zabavno fotografijo s svojim dvojnikom, s katerim se je sestal na drugem koncu sveta.

"Wer ist wer?", oziroma v prevodu "Kdo je kdo?", je ob fotografiji, ki jo je objavil na omrežju X, v nemščini zapisal ameriški senator Chris Coons. Nenavadna podobnost z njegovim gostom Olafom Scholzem je očitno oba tako zabavala, da sta se odločila posneti sebek. 

Scholz pa je poobjavil fotografijo in dodal: "Lepo je bilo spet srečati svojega dvojnika."

Podobnosti so res zelo zanimive, oba sta približno enaka stara, visoka, plešasta in zelo podobnih potez, delita si celo očesne gube in nasmeh. 

Po sliki je kar težko vedeti, kateri je senator, kateri kancler. Ena podrobnost pa vendarle razkriva, da je Coons na levi.

Scholz se je sicer v Washingtonu mudil na pogovoru z ameriškim predsednikom Joejem Bidnom, da bi ga spodbudil za dodatno podporo Ukrajini in ga opozoril, kako hude posledice bi imel za svetovno ravnovesje poraz proti ruskemu agresorju. "Ruska zmaga bi spremenila svet v precej bolj nevaren kraj," je Scholz zapisal kot gostujoči kolumnist v Wall Street Journalu. Sestal se je tudi s predstavniki kongresa, ki so v zadnjem času pomoč Ukrajini podredili strankarskim razprtijam, in jih skušal prav tako prepričati o nujnosti pomoči Ukrajini. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:57 12.februar 2024.

    Grobar Nemčije v navezi Z Von lajdro pa še EU!!!

  • LukaMB 22:08 10.februar 2024.

    Sedaj ko je Nemčijo pahnil v inflacijo in ko vsak Nemec plačuje večje stroške položnic in ko jih je pahnil v eno mafijsko zeleno energetsko izkaznico in več plačujejo za energente iz drugih rut, normalno da išče dvojnika, ker ga ...prikaži več bodo Nemci kmalu fentali. Se že boji za življenje.

  • Avatar Kimberley-Echo
    Kimberley-Echo 20:19 10.februar 2024.

    Dva cepca na kupu, res lepo.