Svet
144 ogledov

Neverjeten incident na meji z Grčijo

Incident na meji Facebook
Mirno in strpno za volanom opozarjajo cariniki in policisti vse, ki stojijo v kolonah in čakajo na prečkanje meje. Pri nas je v zadnjih mesecih prihajajo predvsem do verbalnih negodovanj, drugje pa prihaja tudi do fizičnih incidentov. O takem primeru poročajo iz meje med Grčijo in Republiko Makedonijo.

Na meji med Makedonijo in Grčijo nastajajo dolge kolone vozil, vozniki pa v razbeljeni pločevini izgubljajo živce. Med dvema voznikoma na mejnem prehodu Bogorodica med Grčijo in Republiko Makedonijo je prišlo do fizičnega obračunavanja. Iz neznanega razloga je voznik izstopil iz svojega vozila ter z nogo drugega voznika brcnil kar skozi odprto okno.

"Takšne situacije ne prinašajo nikomur nič dobrega. Izbirajte alternativne poti, ne odhajajte na pot ob koncih tedna, če pa že, pa mirno in strpno čakajte, da prestopite mejo," so zapisali na Facebook strani "Grčija info", kjer so objavili tudi fotografije incidenta.

Komentarjev 1
  • Tine123 19:29 25.junij 2017.

    hahaha, tole je pa res hec. Dedi je malo brcnil, sigurno vse zgrešil, tko da pa res ni tak problem. Pa sej smo na balkanu :)