Svet
12004 ogledov

Neverjetna kazen za otroka

Zloraba Profimedias
Oče je kaznoval svojo 10-letno hči in posnetek razširil na svojem Facebook profilu.

Ohio. Oče Matt Cox je svojo 10-letno hčerko kaznoval s hojo do šole, potem ko so jo vrgli iz šolskega avtobusa, ker je že drugič v šolskem letu nadlegovala eno izmed deklic. Dobila je prepoved vožnje s šolskim avtobusom za nekaj dni.

Oče jo je kaznoval tako, da je morala peš v šolo, kar je okrog osem kilometrov, pri tem jo je spremljal v avtomobilu. Svojo vzgojno kazen je posnel z mobilnim telefonom in pojasnil svojo odločitev.

"Da bo vsem jasno; nasilje in maltretiranje nista dovoljena, v moji hiši že ne," je poudaril oče. Dodal je, da je prinesla sporočilo iz šole in rekla, da jo bo moral prihodnji teden voziti v šolo. "Kot vidite, svoje lekcije se bo naučila na drugačen način."

Na posnetku, ki se na Facebooku širi kot požar, deležen je bil že več kot 400 tisoč deljenj, oče med drugim meni, da se najverjetneje nekateri starši ne bi strinjali z načinom njegove kazni, vendar da jo je izbral zato, ker čuti, da je pravilna za njegovo hčerko, da se bo na ta način naučila, da je maltretiranje ostalih nesprejemljivo.

Oče je sicer na spletnih omrežjih doživel veliko odobravanje.

stop Svet Starši prijavili sina policiji: "Ne moremo več" Hrvaški dijaki Po 1. septembru Slovenija Starši polnoletnih dijakov bodo za vpogled v redovalnico morali otroka prositi za dovoljenje

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • leonardo 07:41 11.december 2018.

    Kakorkoli, eni so za takšno kazen, drugi spet ne. Jaz jo podpiram. Ko sem bil v današnjem petem razredu sem prvo leto hodil peš v oddaljeno šolo 7 km. Premočeni, premraženi, potepinski, pa vendar zdravi in veseli, ko smo se ...prikaži več peš vračali domov. Seveda je bila pot domov precej daljša. Ta oče je naredil nekaj dobrega za tega dekleta. Če nič drugega, bo spoštovala ljudi okrog sebe in jih pustila na miru.

  • Pepe007 07:21 11.december 2018.

    No, v EU bi nastradal sedaj ali čez leta, ko bi ga otrok prijavil zaradi kršitev splošne uredbe GDPR. Sicer pa, če ima očitno čas lesti z avtom za otrokom, bi lahko hodil tudi peš in tako poskrbel zase in za druge.

  • Avatar Camilosta
    Camilosta 23:42 10.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top