Svet
12521 ogledov

Neverjetno, kako je goljufal na izpitu

Opravljanje vozniškega izpita na računalniku Javna agencija za varnost prometa
Izdali so ga zvoki radijskih frekvenc in elektronskih naprav.

Makedonski državljan je na izpitnem centru v italijanski Perugi skušal s "pomočjo od zunaj" uspešno opraviti teoretični del vozniškega izpita. Prometni policisti so moškega in njegovega pomočnika ovadili, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

Zaposleni na izpitnem centru so zaradi sumljivih zvokov poklicali policijo. Pred izpitno dvorano so najprej odkrili pomočnika in ugotovili, da je očitno s pomočjo tehnologije povezan še z nekom.

V izpitni dvorani so nato našli kandidata, Makedonca, ki je imel pod majico na telo nalepljeno mikrokamero in mini usmerjevalnik na baterije, s pomočjo katerih je očitno kolegu zunaj dvorane lahko posredoval sliko izpitne pole, ta pa mu je lahko preko brezžične slušalke prišepetaval pravilne odgovore, še navaja Ansa.

Vinjeta 3.500 ljudi Slovenija Takšen je epilog natega glede nakupa vinjete po polovični ceni totalka, razbit avto, kasko Slovenija Noro, prirejali so prometne nesreče

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.