Svet
21212 ogledov

Neverjetno. Na banko prišla z mrličem. Poglejte njen namen

Truplo Zajem zaslona
Posnetek nadzornih kamer se na spletu širi kot požar.

Na spletu se širi videoposnetek 42-letne ženske iz Brazilije, ki je v Rio de Janeiru svojega mrtvega strica pripeljala na banko, da bi tako dobila posojilo, piše The Washington Post.

Na banko je strica oziroma njegovo truplo pripeljala na invalidskem vozičku in se z njim pred bančnimi uslužbenci tudi pogovarjala. Med drugim mu je prigovarjala, da mora sam podpisati, da tega ne more storiti namesto njega. 

Če je moški tudi v resnici njen stric, oblati še ugotavljajo, ženska se je sama predstavila kot njegova nečakinja in negovalka. 

V nekem trenutku mu je med prste na roki potisnila svinčnik, a moški je bil neodziven. Uslužbenci so komentirali, da je videti bled, nakar je odgovorila, da je tudi sicer tak. 

Bančni uslužbenci so poklicali policijo in reševalno vozilo. Ugootovilo se je, da je bil moški že več ur mrtev, kar je zagotovo vedela tudi 42-letnica. 

Za zdaj je uradno znano le, da je bil moški hospitaliziran zaradi pljučnice, a so ga v ponedeljek odpustili v domačo oskrbo. Kaj se je zatem dogajalo z njim, policija še preiskuje. 

Denar, evri, plača Slovenija Slovenija Poglejte, kako je ta Slovenec ogoljufal svojo banko Spletna prevara Slovenija Slovenija Ogoljufal banko za 400.000 evrov BBC Slovenija Slovenija Velika goljufija Slovencev v Britaniji, obogateli pa Nigerijci

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Grof 08:27 19.april 2024.

    Skoraj identična slika, v primerjavi z Jonasom v parlamentu, kjer poležava 1kar nekaj voščenih lutk svobode

  • Idioti 22:40 18.april 2024.

    Ljubljanske Žale desni vhod 2 klopica 12h , 1. NOVEMBER , pred enimi 12 leti Nepregledna množica obiskovalcev, ko mi za oko padejo 3, ki sedijo na klopci brez naslona. Mrzlo , noben ne sedi samo oni. Pa pogledam dobro ...prikaži večbro in vidim da srednji moški ni odziven in da ga drugi dve osebi podpirata .. Pogledam v obraz, bel k moka . Pogledam druga dva , vidim da ga držita vsak s svoje strani . Malo naprej se ustavim ,da razjasnim situacijo. Mrtev, sam ni mogel ležati na asfaltu, zarad množice mimoidočih